• Događaji

Novosti


„Novo okruženje, nova kultura i novi ljudi”: EURES pomaže francuskim tražiteljima posla da pronađu posao u Irskoj

Zahvaljujući potpori koju je primila od EURES-a, Florence Pernock iz Normandije pronašla je posao kod francuskog organizatora turističkih putovanja. Razgovarali smo s Florence o njezinom iskustvu boravka u Irskoj te smo saslušali njezine savjete drugim tražiteljima posla u inozemstvu, kao i o njezinim planovima za budućnost.

Pročitajte više >>

18/10/2019


Mentorstvo za odabir karijere Potpora budućoj radnoj snazi


Studentica medicine iz Poljske ostvarila izvrsne rezultate u Austriji


Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 2019. promiče cjeloživotno strukovno obrazovanje i osposobljavanje


Mladi tražitelji posla zaposleni kao sezonski animatori zahvaljujući suradnji francuskog i talijanskog EURES-a

Uz pomoć EURES-a u Francuskoj i EURES-a u Italiji četvero mladih Europljana dobilo je priliku za sezonski rad u talijanskoj agenciji za animaciju.

Pročitajte više >>

27/09/2019


Od Pariza do Dublina: Julietteina priča

Juliette je radila u Parizu kad je prvi put saznala za EURES. Za osobe koje završe visoke poslovne škole u Francuskoj 90 % ponude poslova u struci odnosi se na radna mjesta u Parizu. Juliette je bila u potrazi za promjenom i imala je želju otići u inozemstvo. Budući da je već volontirala izvan zemlje, odlučila je da je vrijeme da potraži posao u inozemstvu.

Pročitajte više >>

12/09/2019


Kako izraditi savršen profil na mreži LinkedIn


Prevoditeljica srdačno primljena u Estoniji


Šest načina na koje se razvija svijet rada


Sedam znakova da ste možda rođeni poduzetnik


izjava o odricanju odgovornosti

"Usredotočite se na…" Članci se objavljuju s ciljem da se korisnicima web-portala EURES pruže informacije o aktualnim temama i kretanjima te da se potakne rasprava. Ne odražavaju nužno stavove Europske komisije.