• Događaji

Novosti


Prednosti volontiranja


Rad u Njemačkoj

Razmišljate o preseljenju u Njemačku radi zaposlenja? EURES pruža obilje informacija koje vam mogu pomoći u pronalasku posla i olakšati preseljenje.

Pročitajte više >>

10/05/2019


Njemački safari-park udružuje se s EURES-om radi zapošljavanja tražiteljâ posla iz Italije

U veljači se osoblje EURES-a iz službe Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) u pokrajinama Donja Saska i Bremen u Njemačkoj udružilo s jednim od najvećih safari-parkova u Europi u organizaciji dvaju sajmova poslova u Italiji.

Pročitajte više >>

02/05/2019


„Nevjerojatna mjesta i predivni ljudi”: Larina priča

Iz EURES-a u Španjolskoj i dalje pristižu priče o uspjehu. Nakon Juana Carlosa i Alejandre, svoju je priču na stranici Facebook EURES-a u Španjolskoj odlučila podijeliti i korisnica pomoći EURES-a Lara te u nju uključiti pokoji koristan i motivirajući savjet.

Pročitajte više >>

25/04/2019


Društveni mediji: alat za traženje posla?

Više od dvije milijarde ljudi svakodnevno upotrebljava društvene medije kako bi održavalo kontakt s prijateljima, dijelilo fotografije, gledalo zabavne videosadržaje... Međutim, društveni mediji imaju i druge izvrsne funkcije. U ovom ćemo članku istražiti zašto društveni mediji mogu biti savršen način za pronalaženje posla iz snova.

Pročitajte više >>

18/04/2019


Pomoć Europi da prihvati najnovije tehnologije

3D ispis brzorastuća je industrija u kojoj se svake godine otvara sve više radnih mjesta i nudi sve više prilika. Kako biste iskoristili te prilike, potrebne su vam prave vještine i znanje. U njihovu stjecanju mogu vam pomoći projekti kao što je 3D-Help.

Pročitajte više >>

12/04/2019


Novi život u Litvi


Aktivnost ciljanog zapošljavanja koju je pokrenuo EURES pomogla je dvama nastavnicima iz Nizozemske da pronađu poslove u Švedskoj

„U Švedsku sam se zaljubila kad sam prvi put otišla onamo na odmor”, kaže Kirsten van Agthoven. „Već kao desetogodišnja djevojčica željela sam se preseliti u Švedsku. Najviše me oduševila priroda. Bila je toliko drukčija od moje zemlje.”

Pročitajte više >>

28/03/2019


EURES u Njemačkoj organizira izniman događaj za perspektivne orkestralne glazbenike


Sve što trebate znati prije sudjelovanja u Europskom (mrežnom) danu poslova


izjava o odricanju odgovornosti

"Usredotočite se na…" Članci se objavljuju s ciljem da se korisnicima web-portala EURES pruže informacije o aktualnim temama i kretanjima te da se potakne rasprava. Ne odražavaju nužno stavove Europske komisije.