Upozorenje
Zbog nužnog održavanjaweb-portal EURES neće biti dostupan od 15/04/2021 19:30 do 15/04/2021 21:00 (Po briselskom vremenu). Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti.

Obavijest
Uskoro će Europsko tijelo za rad (ELA) biti zaduženo za EURES-ov Europski koordinacijski ured (ECO) ... to će, između ostalog, uključivati i upravljanje ovim portalom. Želite li znati više o ELA? Sve relevantne informacije i više pronaći ćete ovdje .

Pronađite posao bilo gdje u Europi

Pretraži. Pronađi. Poveži se.

EURES ukratko

Besplatno. Višejezični. Ljudska mreža

EURES je europska mreža za suradnju službi za zapošljavanje pokrenuta 1994. godine kako bi se olakšalo slobodno kretanje radnika. Od samog pokretanja mreža ustrajno radi kako bi europskim građanima osigurala jednake mogućnosti unatoč jezičnim preprekama, kulturološkim razlikama, birokratskim izazovima, razlikama u radnom pravu i nedovoljnom priznavanju potvrda o stečenim kvalifikacijama diljem Europe.

Pramenovi

Postanite EURES-ov član ili partner

Kako bi EURES postao snažnije i učinkovitije sredstvo za olakšavanje slobodnog kretanja i bolje funkcioniranje europskog tržišta rada, provedena je reforma sadržana u Uredbi (EU) br. 2016/589.

Uključiti se