Kontakt


Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi s EURES-om, portalom ili općenito o radnoj mobilnosti, slobodno kontaktirajte s našom službom za korisnike.

No prije nego to učinite, pogledajte odjeljak Pomoć & Potpora kako biste provjerili ne postoji li već odgovor na vaše pitanje.

Na vaša pitanja bit će odgovoreno na engleskome, njemačkome ili francuskome.

Telefonom
Nazovite naš besplatni broj telefona
00800 4080 4080 (pozivi mogući samo s fiksnog telefona)
Ako s Vašeg telefona ne možete nazvati besplatni telefonski broj, možete nazvati: +352 42 44 87. Naplatit će Vam se običan poziv prema Luksemburgu.
Putem razgovora ili Skypea
Našoj službi za podršku možete se obratiti putem razgovora ili Skypea (besplatno). Ako se odlučite za Skype, provjerite jesu li na Vašem računalu uključeni mikrofon i zvučnici.
E-poštom
Pišite nam na bilo kojem službenom jeziku Europske unije/EGP-a te ćete odgovor primiti na istom jeziku. Odgovor možete primiti ranije ako se slažete da ga primite na engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku.

Pošaljite poruku na EURES-ovu službu za korisnike

Pomoć i podrška

Od ponedjeljka do petka 8.30-18.00 sati (po srednjoeuropskom vremenu)

Izravni servis na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku

Imate pitanja o Europskoj uniji? Europe Direct može vam pomoći

Selim se u drugu državu u Europi – kako mogu dobiti boravišnu dozvolu? Koja su pravila naplaćivanja roaming usluga? Let mi je otkazan - koja su moja prava? Za koje se programe novčane potpore EU-a može prijaviti moja organizacija? Za odgovore na ova i druga pitanja obratite se središnjoj informacijskoj službi Europe Direct.

Trebate li dobiti savjet?*