• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Palkkaneuvottelut: Mistä pitäisi aloittaa?


Tyytyväinen Espanjan EURESilta apua saanut jakaa kertomuksensa

Marraskuussa 2018 julkaisimme artikkelin Juan Carlosista, joka oli saanut apua EURESilta ja jakoi kertomuksensa Espanjan EURESin Facebook-sivulla. Joulukuussa Alejandra Franch Zaragozasta oli viimeisin EURESin auttama henkilö, joka jakoi kokemuksensa sosiaalisen median sivustolla. Tässä on Alejandran kertomus.

Lue lisää >>

21/02/2019


Viisi syytä rohjeta työskennellä ulkomailla

Työskentely ulkomailla on ammatillisesti erittäin haastava ja henkilökohtainen kokemus. Jotkut ihmiset ovat synnynnäisiä matkailijoita, toisille taas matkustaminen voi olla pelottava ajatus. Kun ensin voitat pelon ja epävarmuuden, huomaat kaikki hyvät syyt lähteä…

Lue lisää >>

14/02/2019


Eka EURES-työpaikka auttaa nuoria portugalilaisia farmaseutteja löytämään työtä Pohjoismaista

Ruotsin apteekkiala mullistui vuonna 2009, kun valtion monopolimarkkinoiden sääntely purettiin ja ala avattiin yksityiselle sektorille.

Lue lisää >>

26/10/2018


Tyytyväiset ulkomaalaiset kertovat elämästään Tanskassa


Kroatialainen yleismies löytää uran insinöörinä Saksassa Eka Eures-työpaikka -ohjelman avulla

Goran Marinovicin tie hienomekaniikkainsinööriksi ei ollut se tavallisin. Kotimaassaan Kroatiassa hän ajelehti erilaisista työpaikoista toisiin. Hän työskenteli putkiasentajana, myyjänä ja myynninedistäjänä ja veti jopa työpajoja akvaariossa.

Lue lisää >>

06/04/2018


Saksassa tarvittiin hoitoalan työntekijöitä – niin Cristina päätyi koneeseen

Espanjalaisen hoitoapulaisen Cristina Cañadas Pequinin oli löydettävä nopeasti töitä. Hänen määräaikainen sopimuksensa oli juuri päättynyt, ja paikalliset työllistymismahdollisuudet olivat heikot. Hakemalla harjoittelupaikkaa Saksasta Eka EURES-työpaikka -ohjelman kautta Cristina löysi etsimänsä toimen.

Lue lisää >>

16/03/2018


Tanskalaisyritys ja EURES rekrytoivat onnistuneesti yhdessä


Saksalainen yritys täytti 400 avointa työpaikkaa viidessä vuodessa EURES in avulla


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.