• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Hollantilaisittain: vinkkejä Alankomaissa työskentelyyn


Startup-yritysten menestystarinat Euroopassa eri vuosikymmeninä


Kuusi Microsoft Word -vinkkiä tehokkuuden parantamiseksi


Nuorisotakuun kolme toimintavuotta - mitä aloitteelle kuuluu?

Nuorisotakuu ja sitä tukeva nuorisotyöllisyysaloite ovat kaksi EU:n käynnistämää aloitetta, joiden tarkoituksena on auttaa nuoria aikuisia työllistymään ja pääsemään koulutukseen tai oppisopimuskoulutukseen. Kolme vuotta sitten luotujen ohjelmien tavoitteena on torjua nuorisotyöttömyyttä Euroopassa, ja niillä on autettu miljoonia nuoria. Vaikka tulokset näyttävät hyviltä, Euroopan komissio haluaa tehdä selväksi, että itsetyytyväisyyteen ei ole varaa.

Lue lisää >>

06/12/2016


Italialaisnuori leipoo täydellisiä pizzoja 2 000 kilometrin päässä kotoaan

Kun tilaisuus kolkuttaa ovelle, kannattaa avata. Niin teki italialaisesta matkailu- ja ravintoalan koulusta valmistunut Emanuel Cappelletti. Nyt hän työskentelee EURESin avulla suomalaisessa pizzeriassa ja nauttii joka hetkestä.

Lue lisää >>

29/11/2016


Parhaat kysymykset, kun haastattelija ja haastateltava vaihtavat osia

Monet työnhakijat kammoksuvat työhaastattelun sitä osuutta, jota enteilee kysymys "Onko sinulla kysymyksiä meille?" Älä päästä käsistäsi tätä tilaisuutta erottua joukosta. Seuraavassa on viisi hyvää kysymystä, joilla pääset loistamaan.

Lue lisää >>

02/09/2016


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.