• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Kaikki, mitä on tiedettävä ennen Euroopan (verkko)työpaikkapäivään osallistumista


Johdatko tai oletko perustamassa pienyritystä? EURES voi olla avuksi näin

Onko yrityksessäsi alle 250 työntekijää? Onko yrityksesi vuotuinen liikevaihto alle 50 miljoonaa euroa? Jos on, yrityksesi katsotaan kuuluvan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin (pk-yritykset). EURES voi auttaa helpottamaan yrittämiseen liittyviä asioita riippumatta siitä, onko yrityksesi jo toiminnassa vai oletko vasta perustamassa sitä.

Lue lisää >>

21/09/2018


Viisi vuotta nuorisotakuuta: saadut kokemukset


Hyödynnä LinkedIn-profiilia tavoittaaksesi työnantajia


Uusi vuosi ja uusi työpaikka uudessa maassa!

Oletko vielä tehnyt uudenvuoden lupausta? Miten olisi uusi työpaikka uudessa maassa? Mitäpä jos vuonna 2018 aloittaisit uuden vaiheen elämässäsi?

Lue lisää >>

26/12/2017


Valokeilassa: Euroopan oppisopimusyhteenliittymä

Euroopan oppisopimusyhteenliittymä järjesti äskettäin Maltassa korkean tason tapahtuman, jossa juhlistettiin yhteenliittymän saavutuksia neljän viime vuoden ajalta ja katsottiin tulevaan. Meidän mielestämme olisi hyvä tutustua hieman paremmin tähän ainutlaatuiseen kumppanuuteen ja selvittää, miten yritykset ja organisaatiot eri puolilta Eurooppaa voivat vielä tulla mukaan.

Lue lisää >>

02/08/2017


Kaikki Erasmus+ -ohjelmasta


Unkarin ja Itävallan EURES-kumppanuus auttaa aloittelevia yrityksiä

Työtapamme muuttuvat, ja monet perinteiset työpaikat antavat sijaa uudelle teknologialle. Yhä useammat yritykset suosivat määräaikaisia työsuhteita vakituisten sijaan. Myös EURES vastaa näihin muutoksiin tarjoamassaan avussa työnhakijoille.

Lue lisää >>

04/04/2017


Mitä tietoja tarvitaan ulkomaille opiskelemaan, harjoitteluun tai työhön lähtöä varten?

Yksi niistä suurista eduista, joita EU:n kansalaisuus tarjoaa, on vapaus muuttaa mihin tahansa muuhun jäsenvaltioon töihin tai opiskelemaan. Se on houkutteleva mahdollisuus, jota tuhannet nuoret hyödyntävät vuosittain avartaakseen näkökulmiaan. Tätä taustaa vasten olemme koonneet yhteen parhaat vinkit niille, jotka aikovat ottaa ratkaisevan askeleen ja lähteä töihin tai opiskelemaan johonkin muuhun EU:n jäsenvaltioon.

Lue lisää >>

29/03/2017


Nuorisotakuu auttoi työnhakijaa saamaan töitä viestintäalalta


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.