• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

EURES auttaa työnhakijoita Saksasta matkailualalle Itävaltaan

Saksan ja Itävallan EURES tekivät yhteistyötä työvoimatoimiston kanssa Ala-Saksissa ja auttoivat 12:ta pitkäaikaistyötöntä saamaan matkailualan työpaikan Itävallasta.

Lue lisää >>

28/02/2019


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Kesä Kroatiassa, talvi Itävallassa – työnhakija, jolle ratkaisu sopii


Laatu ja määrä kohtasivat Slovakian työpaikkamessuilla


Unkarin ja Itävallan EURES-kumppanuus auttaa aloittelevia yrityksiä

Työtapamme muuttuvat, ja monet perinteiset työpaikat antavat sijaa uudelle teknologialle. Yhä useammat yritykset suosivat määräaikaisia työsuhteita vakituisten sijaan. Myös EURES vastaa näihin muutoksiin tarjoamassaan avussa työnhakijoille.

Lue lisää >>

04/04/2017


Esite käytännön asioista auttaa uusia tulokkaita Itävallassa asumisen ja työskentelyn kysymyksissä.

Jos suunnittelet lähteväsi Itävaltaan töihin, kannattaa tutustua Itävallan EURESin uuteen Living and Working -esitteeseen. Esitteessä on yli 60 sivua hyödyllisiä faktoja ja tietoja, jotka auttavat onnistumaan Itävallassa. Jokaisen, joka harkitsee Itävallassa asumista, kannattaa ehdottomasti lukea se.

Lue lisää >>

22/02/2017


Uusi työpaikka Itävallassa avaa mahdollisuuksia slovenialaiselle työnhakijalle

Pienestä slovenialaiskylästä kotoisin oleva Ana-Marija Vratanar oli etsinyt hyvää työpaikkaa kotimaastaan, ennen kuin hän näki työpaikkailmoituksen, joka sai hänen uteliaisuutensa heräämään. Paikallisessa työnvälitystoimistossa oli ilmoitus avoimesta hotellityöpaikasta itävaltalaisessa perheyrityksessä. ”Mikä ettei”, ajatteli Ana-Marija mielessään ja otti yhteyttä Ljubljanassa työskentelevään EURES-neuvoja Žarko Markovičiin.

Lue lisää >>

13/01/2017


Dynaamisessa videossa esitellään työnhakijoiden kansainvälisiä vaihtoehtoja

Haluatko laajentaa näkökulmaasi, hankkia uusia taitoja tai edistää uraasi kansainvälisessä liikkuvuushankkeessa? Jos olet 18–30-vuotias, katso Brysselin julkisen Actiris-työvoimapalvelun kansainvälisestä työnvälityksestä vastaavan Actiris International -palvelun hauska uusi video.

Lue lisää >>

11/10/2016


Kokki oppimassa uutta maailman kauneimpiin kuuluvalla vuoristolla

Nuori kokki Matej Kulas on työskennellyt yhdeksän sesongin ajan Kroatiassa. Työmahdollisuuksia on kuitenkin harvassa, eivätkä työpaikat ole läheskään aina turvattuja. Niinpä Matej päätti etsiä töitä Itävallasta. Hän osallistui Vorarlbergin osavaltiossa EURES-neuvojana toimivan Dieter Müllerin ja paikallisen kauppakamarin järjestämille työpaikkamessuille. Eikä osallistumista ole tarvinnut katua.

Lue lisää >>

05/06/2015


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.