• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Euroopan apuna uusimman teknologian käyttöönotossa

3D-tulostus on nopeasti kasvava tuotannonala, joka tarjoaa vuosi vuodelta enemmän työpaikkoja ja mahdollisuuksia. Näiden mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää sopivia taitoja ja tietämystä. Tässä tilanteessa 3D-Helpln kaltaiset hankkeet tulevat mukaan kuvaan.

Lue lisää >>

12/04/2019


Irlannista Kroatiaan ja takaisin: miten EURES auttaa suuria yrityksiä palkkaamaan henkilöstöä kansainvälisiin tehtäviin

Marriott International on yksi maailman johtavista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä. Ketjuun kuuluu yli 6 000 hotellia yli 122 maassa. Moninaisen asiakaskuntansa vuoksi yrityksessä todella tarvitaan monen kielen taitoisia työntekijöitä, ja Marriot etsiikin jatkuvasti lahjakasta uutta henkilöstöä.

Lue lisää >>

01/06/2018


Kroatialainen yleismies löytää uran insinöörinä Saksassa Eka Eures-työpaikka -ohjelman avulla

Goran Marinovicin tie hienomekaniikkainsinööriksi ei ollut se tavallisin. Kotimaassaan Kroatiassa hän ajelehti erilaisista työpaikoista toisiin. Hän työskenteli putkiasentajana, myyjänä ja myynninedistäjänä ja veti jopa työpajoja akvaariossa.

Lue lisää >>

06/04/2018


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Kesä Kroatiassa, talvi Itävallassa – työnhakija, jolle ratkaisu sopii


Online-työpaikkapäivä johdatti ranskalaisen matkaoppaan Portugalin saarille


Kokki oppimassa uutta maailman kauneimpiin kuuluvalla vuoristolla

Nuori kokki Matej Kulas on työskennellyt yhdeksän sesongin ajan Kroatiassa. Työmahdollisuuksia on kuitenkin harvassa, eivätkä työpaikat ole läheskään aina turvattuja. Niinpä Matej päätti etsiä töitä Itävallasta. Hän osallistui Vorarlbergin osavaltiossa EURES-neuvojana toimivan Dieter Müllerin ja paikallisen kauppakamarin järjestämille työpaikkamessuille. Eikä osallistumista ole tarvinnut katua.

Lue lisää >>

05/06/2015


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.