• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

EURES auttaa hotelliketjua löytämään kausityöntekijöitä

Espanjalainen hotelliketju on tehnyt vuodesta 2015 alkaen yhteistyötä Slovenian EURESin kanssa kausityöntekijöiden palkkaamiseksi Espanjassa ja Kreikassa sijaitseviin hotelleihinsa. Keskustelimme Iberostar-ketjua edustavan Alberto Alban sekä tästä rekrytointikampanjasta hyötyneen Aleksandra Đukićin kanssa saadaksemme kuulla lisää tästä aloitteesta.

Lue lisää >>

31/05/2019


”Upeita paikkoja ja mahtavia ihmisiä”: Laran tarina

Jälleen menestystarina Espanjan EURESilta. Juan Carlosia ja Alejandraa seuraten EURESin avustama Lara kertoo vuorostaan tarinansa. Häneltä saa myös hyödyllisiä vinkkejä ja innostavia neuvoja Espanjan EURESin Facebook-sivulla.

Lue lisää >>

25/04/2019


Tyytyväinen Espanjan EURESilta apua saanut jakaa kertomuksensa

Marraskuussa 2018 julkaisimme artikkelin Juan Carlosista, joka oli saanut apua EURESilta ja jakoi kertomuksensa Espanjan EURESin Facebook-sivulla. Joulukuussa Alejandra Franch Zaragozasta oli viimeisin EURESin auttama henkilö, joka jakoi kokemuksensa sosiaalisen median sivustolla. Tässä on Alejandran kertomus.

Lue lisää >>

21/02/2019


”Pikadeittihaastatteluja” Madridissa: Espanjan EURES ja Ruotsin EURES yhdistivät voimansa työtilaisuuksien luomiseksi ateriapalvelualalla.

Ateriapalvelualan innovatiivinen ”pikadeittitapahtuma” järjestettiin kolmatta kertaa Espanjan ja Ruotsin EURES-palvelujen yhteistyönä. Tapahtuma oli uusin monista ”Kokit Ruotsissa” -hankkeen osana järjestetyistä tapahtumista.

Lue lisää >>

12/12/2018


Espanjalainen kokki kertoo innostavan EURES-menestystarinan

Menorcalainen kokki toteutti unelmansa ulkomailla työskentelystä, kun hän löysi EURESin avulla työpaikat Ruotsista ja Saksasta.

Lue lisää >>

12/11/2018


Saksalaishotelli sai työntekijät kiireellisesti täytettäviin työpaikkoihin EURESin avulla

Matkailualan sekä hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä on entistä tärkeämpää löytää ulkomailta henkilöstöä avoinna oleviin työpaikkoihin. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei kuitenkaan ole aina käytössään resursseja tai verkostoja kansainvälistä rekrytointia varten.

Lue lisää >>

07/09/2018


Nuori espanjalaishoitaja tavoittelee unelmaansa Saksassa


Saksassa tarvittiin hoitoalan työntekijöitä – niin Cristina päätyi koneeseen

Espanjalaisen hoitoapulaisen Cristina Cañadas Pequinin oli löydettävä nopeasti töitä. Hänen määräaikainen sopimuksensa oli juuri päättynyt, ja paikalliset työllistymismahdollisuudet olivat heikot. Hakemalla harjoittelupaikkaa Saksasta Eka EURES-työpaikka -ohjelman kautta Cristina löysi etsimänsä toimen.

Lue lisää >>

16/03/2018


EURES-yhteistyö paikkaa tieteellisen osaamisen kuilua Maltalla


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.