• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Työelämä kehittyy kuudella eri tavalla


#EUmovers – some-kilpailun voittajat julkistettiin


Saksalainen safaripuisto teki yhteistyötä EURES-verkoston kanssa italialaisten työnhakijoiden palkkaamiseksi

Saksassa Ala-Saksin osavaltiossa sijaitsevassa Bremenissä toimivan Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) organisaationEURES-henkilöstö järjesti helmikuussa kaksi rekrytointitapahtumaa Italiassa yhdessä Euroopan suurimpiin kuuluvan safaripuiston kanssa.

Lue lisää >>

02/05/2019


Sosiaalinen media: työnhakuväline?

Yli kaksi miljardia ihmistä käyttää sosiaalista mediaa päivittäin esimerkiksi ystävien seuraamista, valokuvien jakamista ja hauskojen videoiden katselua varten. Sillä on kuitenkin myös muita mahtavia käyttötarkoituksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten sosiaalinen media voi olla täydellinen keino unelmatyön löytämiseen.

Lue lisää >>

18/04/2019


Tyytyväinen Espanjan EURESilta apua saanut jakaa kertomuksensa

Marraskuussa 2018 julkaisimme artikkelin Juan Carlosista, joka oli saanut apua EURESilta ja jakoi kertomuksensa Espanjan EURESin Facebook-sivulla. Joulukuussa Alejandra Franch Zaragozasta oli viimeisin EURESin auttama henkilö, joka jakoi kokemuksensa sosiaalisen median sivustolla. Tässä on Alejandran kertomus.

Lue lisää >>

21/02/2019


Mitä taitoja yritykset etsivät vuonna 2019?


10 suosituinta artikkelia vuonna 2018


Miten annat hyvän ensivaikutelman – ensimmäisten kahden viikon aikana

Ensivaikutelma on aina tärkeä – oli kyse kokopäivätyöstä, oppisopimuskoulutuksesta tai osa-aikaisesta harjoittelusta. Monissa artikkeleissa kerrotaan, miten tärkeät ensimmäiset sekunnit käytetään viisaasti. Me päätimme sen sijaan antaa neuvoja ensimmäisten viikkojen ajalle, sillä uuteen työpaikkaan asettuminen voi kestää jonkin aikaa.

Lue lisää >>

01/11/2017


Johdatko tai oletko perustamassa pienyritystä? EURES voi olla avuksi näin

Onko yrityksessäsi alle 250 työntekijää? Onko yrityksesi vuotuinen liikevaihto alle 50 miljoonaa euroa? Jos on, yrityksesi katsotaan kuuluvan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin (pk-yritykset). EURES voi auttaa helpottamaan yrittämiseen liittyviä asioita riippumatta siitä, onko yrityksesi jo toiminnassa vai oletko vasta perustamassa sitä.

Lue lisää >>

21/09/2018


Tyytyväiset ulkomaalaiset kertovat elämästään Tanskassa


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.