• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Polkupyörämekaanikko sai uuden mahdollisuuden Norjassa


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Puolalaiset työnhakijat etsivät ulkomailta tyytyväisyyttä työhön


Eka EURES-työpaikka auttaa puolalaisnuorukaista pääsemään Italian auringon alle

Maciej Słowikowski on 25-vuotias puolalaismies. Hän asui Lontoon keskustassa ja työskenteli keittiömestarina suositussa bistrossa. Muutamia kuukausia sitten hän rekisteröityi EURESiin ja pääsi uuden elämän alkuun.

Lue lisää >>

14/09/2017


Puolan EURES auttaa 26 työnhakijaa saamaan työpaikan ulkomailta


Laatu ja määrä kohtasivat Slovakian työpaikkamessuilla


Puolalaisten paluumuuttajien kotiinpaluun tukeminen

Ihmisillä on luontaista halua matkustella, muuttaa asuinpaikkaa ja kouluttautua uudelleen. On myönnettävä, että jatkuva aktiivisuus on yksi globalisoituvan maailman lieveilmiöistä. Viime aikoina on kuitenkin alkanut tapahtua päinvastaista kehitystä. Yhä useammat ulkomailla asuvat puolalaiset ovat nimittäin alkaneet suunnitella kotiinpaluuta. Puolassa oli viitisentoista vuotta sitten tapana lähteä kotimaasta parempien työpaikkojen toivossa, mutta nyt puolalaiset hakevat töitä entisestä kotimaastaan. Ennen kysyttiin, miksi. Nykyään kysytään, milloin...

Lue lisää >>

07/06/2017


Toivoa kirjailijoille


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.