• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Hollantilaisittain: vinkkejä Alankomaissa työskentelyyn


Kohdennettu rekrytointikampanja auttoi kahta alankomaalaista opettajaa löytämään työpaikan Ruotsista EURESin avulla

”Rakastuin Ruotsiin heti ensimmäisellä lomallani”, Kirsten van Agthoven kertoo. ”Halusin muuttaa Ruotsiin jo 10-vuotiaana. Luonto oli todellinen rakkauteni. Se oli niin erilaista kuin kotimaani luonto.”

Lue lisää >>

28/03/2019


Tyytyväinen Espanjan EURESilta apua saanut jakaa kertomuksensa

Marraskuussa 2018 julkaisimme artikkelin Juan Carlosista, joka oli saanut apua EURESilta ja jakoi kertomuksensa Espanjan EURESin Facebook-sivulla. Joulukuussa Alejandra Franch Zaragozasta oli viimeisin EURESin auttama henkilö, joka jakoi kokemuksensa sosiaalisen median sivustolla. Tässä on Alejandran kertomus.

Lue lisää >>

21/02/2019


Joustavuus: määräaikaisten työsopimusten määrä kasvussa Alankomaissa

Joustavan työskentelyn suosio kasvaa Alankomaissa, koska sillä nuoret työnhakijat saavat jalansijan työmarkkinoilla ja se vähentää työnantajien riskiä.

Lue lisää >>

12/07/2018


Startup-yritysten menestystarinat Euroopassa eri vuosikymmeninä


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Opiksi 30 vuoden kokemuksesta?

Cindy Sijmonsma on neuvonut lähes 30 vuotta löytämään työtä kaikilta aloilta ja mistä päin tahansa. Cindy on erinomainen esimerkki EURES-neuvojasta, sillä hän on asialleen omistautunut, innostunut ja aina valmis auttamaan ihmisiä löytämään paikkansa uudessa ympäristössä. "Kulttuurissa on kyse paljon muustakin kuin vain kirjoista ja musiikista", hän sanoo. "Siinä on kyse siitä, miten vietämme lounastunnin tai miten viestimme."

Lue lisää >>

28/07/2015


Espanjalaisia hammaslääkäreitä Hollantiin

Keskustelu Espanjassa asuvan hollantilaisen sekä Alankomaiden EURES-neuvojan välillä käynnisti vuonna 2014 kokeiluhankkeen, jossa autetaan nuoria espanjalaisia hammaslääkäreitä siirtymään töihin Alankomaihin. Kuusi kuukautta myöhemmin Eka EURES-työpaikka -ohjelman avulla 12 tutkinnon suorittanutta hammaslääkäriä tarttui mahdollisuuteen muuttaa Espanjasta Alankomaihin. Tänä vuonna määrä nousee noin 40:een.

Lue lisää >>

03/07/2015


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.