• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Euroopan apuna uusimman teknologian käyttöönotossa

3D-tulostus on nopeasti kasvava tuotannonala, joka tarjoaa vuosi vuodelta enemmän työpaikkoja ja mahdollisuuksia. Näiden mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää sopivia taitoja ja tietämystä. Tässä tilanteessa 3D-Helpln kaltaiset hankkeet tulevat mukaan kuvaan.

Lue lisää >>

12/04/2019


Uusi elämä Liettuassa


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Työnhakijasta yrittäjäksi – nuorisotakuu auttaa liettualaisnaista toteuttamaan unelmansa

Goda Tokerės on aina tiennyt haluavansa luoda uran luovan taiteen alalla. Yhtä selvää ei ole ollut se, miten tarvittavat taidot ja tiedot voi hankkia.

Lue lisää >>

01/11/2017


Laatu ja määrä kohtasivat Slovakian työpaikkamessuilla


Pikakoulutus ensimmäiseen digitaalisia taitoja edellyttävään työpaikkaan

Mahdollisuudet työpaikan löytämiseen ja säilyttämiseen kasvavat, kun uudet tekniset taidot yhdistetään ”pehmeään osaamiseen” Näin ajatellaan irlantilaisessa FIT4Jobs-työllisyyskoulutusaloitteessa, jota on juuri testattu menestyksekkäästi viiden muun EU-maan kanssa.

Lue lisää >>

26/08/2016


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.