• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Mitä taitoja yritykset etsivät vuonna 2019?


Uusi vuosi ja uusi työpaikka uudessa maassa!

Oletko vielä tehnyt uudenvuoden lupausta? Miten olisi uusi työpaikka uudessa maassa? Mitäpä jos vuonna 2018 aloittaisit uuden vaiheen elämässäsi?

Lue lisää >>

26/12/2017


Harjoittelun viisi mahtavaa etua

Jonna Dromberg (22) työskentelee harjoittelijana Suomen CupoNationissa. Hänelle on juuri tarjottu oppisopimuspaikkaa yhtiössä, joten hän on täsmälleen oikea henkilö luettelemaan viisi mahtavaa etua, jotka harjoittelusta voi saada...

Lue lisää >>

06/10/2017


Merkitse muistiin: Ammattitaitoviikko

Tapahtumaan voivat osallistua niin kondiittorit ja myyntipäälliköt kuin tietokoneohjelmoijatkin. Tänä syksynä järjestettävän teemaviikon aikana sekä vastavalmistuneet että ammatinvaihtoa suunnittelevat voivat hankkia tietoa unelmiensa ammatista. Teemaviikon tapahtumiin voi osallistua, vaikka ei vielä tietäisikään, minkä ammatin haluaa hankkia.

Lue lisää >>

05/10/2017


Mitä VET tarkoittaa ja miksi sillä on väliä minulle?


Keskitetty palvelupiste parantaa raja-alueen työnhakijoiden mahdollisuuksia

Ylä-Reinin EURES-raja-aluekumppanuus luo vilkasta toimintaa. Toimisto kattaa neljä aluetta Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä, siellä työskennellään ranskaksi ja saksaksi ja palvellaan lähes 100 000:ta raja-alueen työntekijää. Kun hallittavana on niin laaja alue – puhumattakaan jatkuvasti meneillään olevista monista tapahtumista, seminaareista ja toimenpiteistä – EURES-neuvojilla ei juuri ole luppoaikaa. Asioiden nopeuttamiseksi Ylä-Reinin EURES-raja-aluekumppanuus perusti keskitetyn palvelupisteen

Lue lisää >>

08/03/2017


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.