• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Pariisista Dubliniin: Julietten tarina

Juliette työskenteli Pariisissa, kun hän löysi sattumalta EURES-verkoston. Ranskassa 90 prosenttia kaupallisen korkeakoulututkinnon suorittaneiden koulutusta vastaavista työpaikoista on Pariisissa. Juliette halusi elämäänsä muutosta ja suunnitteli ulkomaille lähtöä. Hän oli jo ilmoittautunut vapaaehtoistehtäviin mutta päättikin etsiä töitä.

Lue lisää >>

12/09/2019


EURES-podcast, nro 1: Kiitos EURES-tapahtuman – ranskalaiselle työtä Sloveniasta

Verkkotapahtuma Seize the Summer with EURES 2018 kokosi matkailu- ja elintarvikealan työnantajia Kroatiasta, Portugalista, Sloveniasta, Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Kreikasta, Maltalta ja Kyprokselta...

Lue lisää >>

06/12/2018


Slovakialaiset oppisopimuskoulutettavat tuovat ranskalaiseen ravintolaan eurooppalaisen säväyksen


Startup-yritysten menestystarinat Euroopassa eri vuosikymmeninä


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


EURES Ranskan Emploi Store tekee työnhaun helpommaksi

Jos olet työtön tai haluat vaihtaa alaa, tiedät että "työn hakeminen on jo itsessään työtä". Yritysten, avoimia paikkoja tarjoavien verkkosivujen, ansioluettelomallien, uraneuvonnan yms. yms. hakemiseen internetistä voi kulua tunteja. Se on väsyttävää ja usein turhauttavaa, mutta EURES Ranskan sivustolla tarjotaan aivan uusi palvelu, joka tekee kinkkisen työn puolestasi.

Lue lisää >>

17/05/2017


Keskitetty palvelupiste parantaa raja-alueen työnhakijoiden mahdollisuuksia

Ylä-Reinin EURES-raja-aluekumppanuus luo vilkasta toimintaa. Toimisto kattaa neljä aluetta Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä, siellä työskennellään ranskaksi ja saksaksi ja palvellaan lähes 100 000:ta raja-alueen työntekijää. Kun hallittavana on niin laaja alue – puhumattakaan jatkuvasti meneillään olevista monista tapahtumista, seminaareista ja toimenpiteistä – EURES-neuvojilla ei juuri ole luppoaikaa. Asioiden nopeuttamiseksi Ylä-Reinin EURES-raja-aluekumppanuus perusti keskitetyn palvelupisteen

Lue lisää >>

08/03/2017


Menestymisen ihana makeus vie työnhakijan Marseillesta Ljubljanaan

Kaksi vuotta on kulunut siitä, kun kondiittori Valerie Labat-Gest päätti EURESin avulla muuttaa Ranskasta Sloveniaan. Nyt hän suunnittelee oman konditorian avaamista Istanbulissa.

Lue lisää >>

03/02/2017


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.