• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Tyytyväiset ulkomaalaiset kertovat elämästään Tanskassa


Tanskalaisella verkkokurssilla hommat hoituvat

Tanskan EURES-ryhmä on luonut verkkokurssin auttamaan työnhakijoita löytämään työtä Tanskasta.

Lue lisää >>

12/04/2018


Startup-yritysten menestystarinat Euroopassa eri vuosikymmeninä


Tanskalaisyritys ja EURES rekrytoivat onnistuneesti yhdessä


Henkilökohtaisesti: tositarinoita onnistumisista Tanskassa

Workindenmark on julkaissut uuden kirjasen, johon on koottu menestystarinoita ihmisistä, jotka ovat tehneet rohkean muutoksen ja muuttaneet asumaan ja työskentelemään Tanskaan.

Lue lisää >>

22/02/2018


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Nuoria ruotsalaisia autetaan luomaan uraa hotelli- ja ravintola-alalla Tanskassa

Ruotsalaisille harjoittelijoille, joita kiinnostaa hotelli- ja ravintola-alan työ Tanskassa, annettiin lisäpotkua kaksiviikkoisella kurssilla, joka järjestettiin Juutinrauman alueen rajat ylittävän EURES-yhteistyön kautta. Kyseessä oli kokeilu, jolla pyrittiin luomaan tiivis yhteys kurssilla opetettujen asioiden ja työnantajien tarpeiden välille.

Lue lisää >>

29/01/2017


Espanjalaisen EURES-neuvojan viimeisin rekrytointihaaste – biotutkijoita tanskalaiseen yritykseen

Espanjalainen EURES-neuvoja Manuel Zazo Cardeñosa tietää, mistä voi löytää hyvän lypsäjän, mutta hän osaa myös sanoa, ketkä kannattaa kutsua tapaamaan Tanskan yhden suurimman terveydenhuoltoyrityksen, Novo Nordiskin, edustajia. Riippumatta siitä, mitä rekrytointitarpeita EURESiin yhteyttä ottavilla yrityksillä on, neuvojat tekevät aina parhaansa niiden täyttämiseksi.

Lue lisää >>

30/09/2016


EURES tukee norjalaista pienpanimoa italialaisen työntekijän kouluttamisessa

Perinteisestä toimintatavastaan ylpeä pienpanimo toivottaa tyytyväisenä tervetulleeksi italialaisnuoren, jonka kotimaassa hankkima kokemus sopii täydellisesti EURES tukee Bryggerin tarpeisiin. Eka EURES-työpaikka -järjestelmästä saatava tuki auttaa pienyritystä uusimman työntekijänsä kouluttamisessa.

Lue lisää >>

19/08/2016


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.