• Tapahtumat

Uutisartikkelit


Hae uutisia

Brysseliin avattu uusi henkilökohtaista uraneuvontaa tarjoava keskitetty palvelupiste


Miten hyödyntää parhaiten Drop’pin@EURES-verkkofoorumia: organisaatiot

Drop’pin@EURES-verkkofoorumi tarjoaa yrityksille ja organisaatioille monia hienoja ominaisuuksia. Mutta miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Uusimmassa artikkelissa parhaat vinkkimme.

Lue lisää >>

08/02/2018


Actiris International: osasto, joka on erikoistunut auttamaan ulkomailla sijaitsevia työnantajia rekrytoimaan henkilöstöä Brysselissä


Actiris jakaa Brysselissä tietoa Eka EURES-työpaikka-ohjelmasta

Actirisin EURES-yhteistyökumppanit valtasivat joulukuussa 2016 Brysselin kadut mainostaessaan ammatillisen liikkuvuuden Eka EURES-työpaikka -ohjelmaa. Brysselin julkinen työvoimapalvelu Actiris on yksi EURESin toimintaa tukevista kumppaneista, ja Actiris International on sen kansainvälinen osasto.

Lue lisää >>

01/06/2017


Dynaamisessa videossa esitellään työnhakijoiden kansainvälisiä vaihtoehtoja

Haluatko laajentaa näkökulmaasi, hankkia uusia taitoja tai edistää uraasi kansainvälisessä liikkuvuushankkeessa? Jos olet 18–30-vuotias, katso Brysselin julkisen Actiris-työvoimapalvelun kansainvälisestä työnvälityksestä vastaavan Actiris International -palvelun hauska uusi video.

Lue lisää >>

11/10/2016


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.