Uutisartikkelit


5 apps for a more effective workday


Tule tapaamaan Espanjan EURES-tiimiä


Vaihto-ohjelma toi nappiosumia 300 pk-yritykselle


Kansalaisjärjestöjen rekrytointiprosessi: tunnista juuri se oikea osaaja!

Monet ihmiset haluavat työskennellä kansalaisjärjestöissä, ja niiden avoimiin työpaikkoihin on paljon hakijoita. Miten oma kansalaisjärjestösi kykenee valitsemaan organisaation kehittäjäksi oikean osaajan, kun tarjolla on niin paljon työntekijäpotentiaalia?

Lue lisää >>

11/07/2017


Espanjalainen tietotekniikan asiantuntija aloitti kaiken alusta Saksassa


Kansalaisjärjestöt: mitä, miksi ja missä?

Olet varmaankin nähnyt sanan ”kansalaisjärjestö” (non-governmental organisation, NGO) Drop’pin@EURES-portaalissa, EURESin verkkosivuilla ja monilla muilla työnhakuun liittyvillä verkkosivuilla. Mitä kansalaisjärjestöt sitten ovat, miksi niiden palveluksessa kannattaa työskennellä ja mistä voi saada lisätietoa niistä?

Lue lisää >>

04/07/2017


Laatu ja määrä kohtasivat Slovakian työpaikkamessuilla


Aloittavan yrittäjän huoneentaulu – ohjeita pelin avaukseen

Yritystoiminnan aloittaminen vaatii kilpailuhenkeä, ja se muistuttaakin urheilujoukkueen johtamista. Valmistaudutaan siis peliin!

Lue lisää >>

27/06/2017


Miten työpaikkamessuista saa kaiken irti

Olet katsonut valmiiksi työpaikkamessut, joille haluaisit osallistua ja olet jo tehnyt (mahdollisesti vaadittavan) ilmoittautumisen. Mitä seuraavaksi? Voi tuntua siltä, että riittää, kun menet paikalle. On kuitenkin hyvä tehdä etukäteen suunnitelmia, jotta työpaikkamessuista voi saada kaiken irti ja käyttää aikansa järkevästi .

Lue lisää >>

22/06/2017


Ruotsi kutsuu kreikkalaisia terveydenalan asiantuntijoita muuttamaan pohjoiseen

Toimivaksi osoittautuneessa työllistämissuunnitelmassa kannustetaan terveydenalan työntekijöitä muuttamaan Kreikasta Ruotsiin. Ruotsalaista viikkoa vietetään kahdesti vuodessa Ateenassa ja Thessalonikissa. Viimeisin tapahtuma järjestettiin viime kuussa, ja maiden välisellä yhteistyöllä on pitkät perinteet.

Lue lisää >>

20/06/2017


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.