Uutisartikkelit


Kaikki Erasmus+ -ohjelmasta


Entinen media-alan ammattilainen Kroatiasta hyödyntää vuorovaikutustaitojaan Saksassa


Töihin vai yliopistoon - mikä sopii parhaiten sinulle?

Tulevaisuutta koskevat päätökset eivät koskaan ole helppoja, erityisesti silloin, kun edessä on koko elämä ja huolena on väärän valinnan tekeminen. Nuori ihminen saattaa joutua tekemään ensimmäisen suurista tulevaisuuteen vaikuttavista päätöksistään heti koulun päättymisen jälkeen: valitsenko yliopiston vai suuntaanko suoraan työelämään? Kysymys on ikuinen, eikä siihen ole olemassa helppoa vastausta. Kokosimme yhteen joitakin ajatuksia, joista saattaa olla hyötyä päättäessäsi, mikä on parasta sinulle.

Lue lisää >>

20/04/2017


Miltä työpaikalla näyttää vuonna 2050?

Roboteilla, automaatiolla ja uusilla liiketoimintamalleilla on jo merkittävä rooli työpaikoilla, ja tekniikalla on eittämättä valtava vaikutus työskentelytapoihin. Voidaanko tulevaisuutta kuitenkaan ennustaa? Miten automatisaatio kehittyy tulevina vuosikymmeninä?

Lue lisää >>

13/04/2017


Vika ei ole minussa vaan muissa: Miten selviytyä työnhaussa hylätyksi tulemisesta

Jokainen meistä on kokenut saman pettymyksen. Ansioluettelo on ollut erinomainen, saatekirje täydellinen, työhaastattelu on sujunut, loistavasti, soittoa tai sähköpostia on odotettu henkeä pidätellen.. ja vastaus on ollut ”kiitos mielenkiinnosta, mutta”. Sikäli kun työnantaja on edes vaivautunut vastaamaan.

Lue lisää >>

11/04/2017


8 tips for building a great website for your organisation

A great website has become the heart of any business or organisation in our modern world. Whether you’re building one from scratch or want to improve an existing one, there are some essential decisions to be made before you begin…

Lue lisää >>

05/04/2017


Unkarin ja Itävallan EURES-kumppanuus auttaa aloittelevia yrityksiä

Työtapamme muuttuvat, ja monet perinteiset työpaikat antavat sijaa uudelle teknologialle. Yhä useammat yritykset suosivat määräaikaisia työsuhteita vakituisten sijaan. Myös EURES vastaa näihin muutoksiin tarjoamassaan avussa työnhakijoille.

Lue lisää >>

04/04/2017


Mitä tietoja tarvitaan ulkomaille opiskelemaan, harjoitteluun tai työhön lähtöä varten?

Yksi niistä suurista eduista, joita EU:n kansalaisuus tarjoaa, on vapaus muuttaa mihin tahansa muuhun jäsenvaltioon töihin tai opiskelemaan. Se on houkutteleva mahdollisuus, jota tuhannet nuoret hyödyntävät vuosittain avartaakseen näkökulmiaan. Tätä taustaa vasten olemme koonneet yhteen parhaat vinkit niille, jotka aikovat ottaa ratkaisevan askeleen ja lähteä töihin tai opiskelemaan johonkin muuhun EU:n jäsenvaltioon.

Lue lisää >>

29/03/2017


Nuorisotakuu auttoi työnhakijaa saamaan töitä viestintäalalta


Mitä VET tarkoittaa ja miksi sillä on väliä minulle?


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.