Uutisartikkelit


Etsitkö elämäsi seikkailua? Lappi kutsuu!

Etsitkö uutta työtä, muttet mitä tahansa? Unelmoitko työstä, joka on täynnä dramatiikkaa ja seikkailua? Kaipaatko työpaikkaa, joka on juuri oikean verran erilainen tai ainutlaatuinen? Jos tunnistit itsesi, lue eteenpäin!

Lue lisää >>

21/09/2017


Viisi vinkkiä onnistuneen työpaikan luomiseen

Työntekijät ovat yrityksesi tai organisaatiosi sydän. Juuri he puskevat yritystä eteenpäin ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, onpa heitä sitten kaksi tai kaksisataa. Työntekijät on joskus hankalaa pitää tyytyväisinä yrityksen tarpeisiin ja vaatimuksiin nähden – eikä kaikkia tietenkään pysty miellyttämään koko ajan – mutta olemme koonneet joitakin ehdotuksia, jotka auttavat tekemään työpaikasta onnistuneen.

Lue lisää >>

19/09/2017


Eka EURES-työpaikka auttaa puolalaisnuorukaista pääsemään Italian auringon alle

Maciej Słowikowski on 25-vuotias puolalaismies. Hän asui Lontoon keskustassa ja työskenteli keittiömestarina suositussa bistrossa. Muutamia kuukausia sitten hän rekisteröityi EURESiin ja pääsi uuden elämän alkuun.

Lue lisää >>

14/09/2017


Eka EURES-työpaikka: Mitä se tarjoaa nuorille?

Eka EURES-työpaikka (YfEJ) luotiin vuonna 2012 aluksi pilottiohjelmaksi. Se on kohdennettu ammatillisen liikkuvuuden ohjelma, joka auttaa EU:n lahjakkaita nuoria työntekijöitä käyttämään hyväkseen tilaisuuksia, joita yritykset ja organisaatiot tarjoavat eri puolilla Eurooppaa.

Lue lisää >>

13/09/2017


Puolan EURES auttaa 26 työnhakijaa saamaan työpaikan ulkomailta


Eka EURES-työpaikka: Mitä se tarjoaa yrityksille?


Kreikkalainen vastaanottovirkailija sai uuden työpaikan Saksasta oikeaan aikaan lähetetyn hakemuksen ansiosta


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Lue lisää >>

02/08/2017


Online-työpaikkapäivä johdatti ranskalaisen matkaoppaan Portugalin saarille


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Lue lisää >>

28/07/2017


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.