Uutisartikkelit


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Lue lisää >>

02/08/2017


Online-työpaikkapäivä johdatti ranskalaisen matkaoppaan Portugalin saarille


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Lue lisää >>

28/07/2017


Oletko vähintään 35-vuotias? Ja työtön? Hae nostetta urallesi Reactivate-ohjelman tuella

Ulkomailla työskentely ei ole tarkoitettu pelkästään välivuosiin tai vastavalmistuneille. Euroopan unionin Reactivate-liikkuvuusohjelman tarkoituksena on tukea vanhempia työntekijöitä, jotka haluavat laajentaa näköalojaan.

Lue lisää >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Tule tapaamaan Espanjan EURES-tiimiä


Vaihto-ohjelma toi nappiosumia 300 pk-yritykselle


Kansalaisjärjestöjen rekrytointiprosessi: tunnista juuri se oikea osaaja!

Monet ihmiset haluavat työskennellä kansalaisjärjestöissä, ja niiden avoimiin työpaikkoihin on paljon hakijoita. Miten oma kansalaisjärjestösi kykenee valitsemaan organisaation kehittäjäksi oikean osaajan, kun tarjolla on niin paljon työntekijäpotentiaalia?

Lue lisää >>

11/07/2017


Espanjalainen tietotekniikan asiantuntija aloitti kaiken alusta Saksassa


Kansalaisjärjestöt: mitä, miksi ja missä?

Olet varmaankin nähnyt sanan ”kansalaisjärjestö” (non-governmental organisation, NGO) Drop’pin@EURES-portaalissa, EURESin verkkosivuilla ja monilla muilla työnhakuun liittyvillä verkkosivuilla. Mitä kansalaisjärjestöt sitten ovat, miksi niiden palveluksessa kannattaa työskennellä ja mistä voi saada lisätietoa niistä?

Lue lisää >>

04/07/2017


vastuuvapauslauseke

Focus on… -artikkelit on tarkoitettu antamaan tietoa EURES-portaalin käyttäjille ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättämään keskustelua; ne eivät välttämättä kuvasta Euroopan komission näkemyksiä.