Tutki Euroopan työmarkkinoita!

Tässä yksi 1,132,301 avoimesta työpaikasta, jotka vastaavat toiveitasi ... Euroopassa!

Liity EURES-työmarkkinoille!

Määritä EURES-profiilisi ja laadi ansioluettelosi verkossa, jotta joku EURESiin rekisteröityneistä 7,656 työnantajasta löytäisi sinut.

Alankomaiden ja Saksan EURES tekevät tiivistä yhteistyötä parantaakseen työnhakijoiden työnsaantimahdollisuuksia

EURES-neuvojien on käytettävä luovaa ajattelua täyttääkseen työnhakijoiden ja työnantajien tarpeet, kun aikaa ei ole tuhlattavaksi asti ja resurssit ovat niukkoja. Saksan ja Alankomaiden EURES-neuvojien välisestä tiivistä yhteistyöstä on saatu hyviä tuloksia, kuten monet Alankomaiden rajat ylittävän tiimin toimet osoittavat.

EURES Network EURES-Verkosto EURES Portal EURES Portal EURES best practice EURES best practice Employers Työnantajat External EURES news External EURES news General managers General managers Germany Saksa Help and support Tuki ja neuvonta Jobseekers Työnhakijat Labour market news/mobility news Labour market news/mobility news Learning opportunities Learning opportunities Netherlands Alankomaat Senior managers Senior managers

26/02/2016

Lue lisää >>


"If you want people who are on your side, with good contacts in all the European countries and can really help you find work, for free, then knock on the door of a EURES adviser!"

Viola de Carlo, Italy