Tutki Euroopan työmarkkinoita!

Tässä yksi 508,202 avoimesta työpaikasta, jotka vastaavat toiveitasi ... Euroopassa!

Liity EURES-työmarkkinoille!

Määritä EURES-profiilisi ja laadi ansioluettelosi verkossa, jotta joku EURESiin rekisteröityneistä 8,898 työnantajasta löytäisi sinut.

Alankomaiden ja Saksan EURES tekevät tiivistä yhteistyötä parantaakseen työnhakijoiden työnsaantimahdollisuuksia

EURES-neuvojien on käytettävä luovaa ajattelua täyttääkseen työnhakijoiden ja työnantajien tarpeet, kun aikaa ei ole tuhlattavaksi asti ja resurssit ovat niukkoja. Saksan ja Alankomaiden EURES-neuvojien välisestä tiivistä yhteistyöstä on saatu hyviä tuloksia, kuten monet Alankomaiden rajat ylittävän tiimin toimet osoittavat.

EURES Network EURES-Verkosto EURES Portal EURES Portal EURES best practice EURES best practice Employers Työnantajat External EURES news External EURES news General managers General managers Germany Saksa Help and support Tuki ja neuvonta Jobseekers Työnhakijat Labour market news/mobility news Labour market news/mobility news Learning opportunities Learning opportunities Netherlands Alankomaat Senior managers Senior managers

26/02/2016

Lue lisää >>


"Jos haluat apua ihmisiltä, jotka ovat sinun puolellasi, joilla on hyvät yhteydet kaikkiin Euroopan maihin ja jotka pystyvät todella auttamaan sinua löytämään työn ilmaiseksi, suuntaa EURES-neuvojan luo!"

Viola de Carlo ,Italia