Warning
EURES-portaali ei ole käytössä aikavälillä 24/08/2020 20:00 24/08/2020 23:00 (Brysselin aikaa) tarvittavien ylläpitotöiden takia. Pahoittelemme häiriötä.

Announcement
Hyviä uutisia - Euroopan komissio on hyväksynyt ohjeet kausityöntekijöiden suojelemiseksi EU:ssa koronaviruspandemian aikana. Asiakirjassa neuvotaan kansallisia viranomaisia, työsuojeluviranomaisia ja työmarkkinaosapuolia kausityöntekijöiden oikeuksia, terveyttä ja turvallisuutta koskevissa kysymyksissä sekä sen varmistamisessa, että kausityöntekijät ovat selvillä oikeuksistaan. Lisätietoja aiheesta.

Announcement
EURESin tietosuojailmoitus ja siihen liittyvät erityiset ehdot on päivitetty 9.6.2020. Voit lukea ne täältä.

Announcement
Yhdistynyt kuningaskunta eroaa Euroopan unionista 1. helmikuuta 2020. EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan välisen erosopimuksen nojalla työntekijöiden liikkumisvapauteen Yhdistyneen kuningaskunnan ja jäsenvaltioiden välillä ja EURES-palveluihin ei kuitenkaan tule muutoksia vuoden 2020 joulukuun 31. päivään tällä hetkellä ulottuvan siirtymäkauden aikana.

Työskentele missä tahansa Euroopassa

Haku Etsi Osuma

EURES pähkinänkuoressa

Vapaa. Monikielinen. Ihmisverkosto

Vuonna 1994 perustettu EURES on työllisyyspalvelujen eurooppalainen yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on helpottaa työntekijöiden vapaata liikkuvuutta. Verkostossa on aina tehty työtä sen varmistamiseksi, että Euroopan kansalaiset saavat samat mahdollisuudet katsomatta kieli- ja kulttuurieroihin, byrokratian haasteisiin, erilaiseen palvelussuhdelainsäädäntöön ja puutteisiin tutkintojen tunnustamisessa kaikkialla Euroopassa.

Kohokohtia

Tule EURES-jäseneksi tai -kumppaniksi

Vapaan liikkuvuuden helpottamiseksi ja Euroopan työmarkkinoiden toiminnan parantamiseksi EURESia on uudistettu EURES-asetuksella (EU) 2016/589, jotta se olisi vahvempi ja tehokkaampi.

Tule mukaan