Yhteystiedot


Mahdolliset EURES:ta, portaalia tai työn liikkuvuutta yleensä koskevat kysymykset ja huomautukset voi esittää asiakaspalveluumme.

Ennen yhteydenottoa pyydämme sinua kuitenkin tutustumaan Apu ja tuki –osastoon, selvittääksesi onko mahdollinen vastaus kysymykseesi ehkä siellä.

Kysymyksiin vastataan englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Yhteydenotot puhelimitse
Maksuton puhelinnumeromme on
00800 4080 4080 (vain lankapuhelimesta)
Ellet saa yhteyttä maksuttomaan puhelinnumeroon, voit myös soittaa numeroon +352 42 44 87. Huom! Tästä veloitetaan normaali maksu Luxemburgiin soittamisesta.
Chattauksen tai Skypen välityksellä.
Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chattauksen tai Skypen välityksellä. Tämä on maksutonta. Skypeä käyttäessäsi varmista, että mikrofoni ja kaijuttimet ovat päällä.
Yhteydenotot sähköpostitse
Kirjallisen yhteydenoton voi kirjoittaa millä tahansa Euroopan unionin tai ETA:n virallisella kielellä, ja vastaus annetaan samalla kielellä. Jos vastaus on kuitenkin hyväksyttävissä englanniksi, ranskaksi tai saksaksi, sen saa nopeammin.

Lähetä viesti EURESin käyttötukeen

Apu ja tuki

Maanantaista - Perjantaihin 08:30-18:00 (Keski-Euroopan aikaa)

Kysymyksiin vastataan englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Onko sinulla kysyttävää EU:sta? Europe Direct vastaa

Olen muuttamassa ulkomaille Eurooppaan – miten saan oleskeluluvan? Millaiset ovat verkkovierailumaksuja koskevat säännöt? Lentoni on peruutettu – mitä oikeuksia minulla on? Millaisia EU-tukia organisaationi voi hakea? Saat vastauksen kaikkiin näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin ottamalla yhteyttä Europe Direct -palveluun.

Tarvitsetko lausuntoa? *