Skip to main content
Лого на Европейската комисия
EURES

Работодатели

Станете част от пазара на труда на EURES!

Намерете подходящия кандидат от над 800к регистрирани в ЕURES автобиографии и се включете в пазара на труда, като си съставите профил на работодател в ЕURES.

Препоръки и съвети

Ако нямате опит, намирането на работна ръка от друга европейска страна може да е трудна задача. Как да започнете? Какво трябва да обмислите? Кой може да ви предложи помощ и подкрепа?

EURES Targeted Mobility Schemes

Търсите служители със специализиран профил и не можете да ги намерите в собствената си страна? Смятате ли, че един мултикултурен европейски екип може да даде важно предимство на вашето предприятие?

Последните новини на EURES за работодатели

Новинарска статия |

През март 2021 г., въпреки че повечето граници по света са затворени поради пандемията от COVID-19, Ян Чеханович и семейството му се преместват от Германия в Дания, за да отворят нова страница в живота си.

Новинарска статия |

Желаете да се развиете професионално, но не сте уверени, че искате да учите в университет? Много икономически сектори се ориентират към търсене на умения, а не на дипломи. Прочетете за най-добрите 8 възможности за работа, за които не е необходим внушителен студентски заем!

Новинарска статия |

Днес повече от всякога е обичайна практика работодателите и служителите по набиране на персонал да търсят служители онлайн. В EURES подготвихме няколко съвета, за да ви помогнем да изградите и поддържате ясно и професионално онлайн присъствие и да се покажете в най-добрата си „виртуална“ светлина.

Новинарска статия |

Искате да се преместите в Германия и да си намерите работа? Или пък имате фирма в Германия и се нуждаете от чуждестранни служители? В каквото и положение да се намирате, EURES — Германия ще ви помогне.

Предстоящи събития

Информационни дни
Свързани с
European Job DaysJobseekers