• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Επαγγελματικός προσανατολισμός: Υποστήριξη του αυριανού εργατικού δυναμικού

Η μετάβαση από την πλήρη φοίτηση στην πλήρη απασχόληση δεν είναι ποτέ εύκολο βήμα. Ανεξάρτητα από το αν έχετε τελειώσει το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή επαγγελματική σχολή, η είσοδος στον κόσμο της εργασίας μπορεί να είναι δύσκολη. Η κατάλληλη όμως υποστήριξη μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες κατά τη μετάβαση. Συναντήσαμε τον Paul Kitchen, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού στο University of Nottingham, για να μάθουμε περισσότερα για τις συμβουλές που παρέχει στο εργατικό δυναμικό του αύριο.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/10/2019


Οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη ανά τις δεκαετίες: ιστορίες επιτυχίας

Η Siemens, η Lego, η Gucci, η Virgin και η Skype, είναι όλες εμπορικές επωνυμίες παγκόσμιας εμβέλειας. Όλες μαζί απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, δραστηριοποιούνται σε εκατοντάδες χώρες και αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

20/03/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Πολωνός ο οποίος αναζητούσε εργασία βρίσκει καλή δουλειά στο εξωτερικό

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Με αυτή την πεποίθηση στο μυαλό του, ο Pawel Frydlewicz, ο οποίος βρισκόταν σε αναζήτηση εργασίας στην Πολωνία, βρέθηκε στην Τσεχική Δημοκρατία και ξεκίνησε μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία με την υποστήριξη του EURES Πολωνίας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/02/2018


Εκμάθηση νέων νοσηλευτικών δεξιοτήτων σε μια άλλη χώρα – Ο Marco βάζει πλώρη για το Ηνωμένο Βασίλειο

Ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους νοσηλευτές και προσωπική εξέλιξη – δύο στόχοι για τους οποίους ο 26χρονος Marco Colombero θέλησε να εργαστεί στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/06/2015


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.