• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Αλυσίδα ξενοδοχείων ζητά βοήθεια από το EURES για την εύρεση εποχιακού προσωπικού

Από το 2015, ένας ισπανικός ξενοδοχειακός όμιλος συνεργάζεται με το EURES της Σλοβενίας για να προσλάβει εποχιακούς εργαζομένους για τα ξενοδοχεία του στην Ισπανία και την Ελλάδα. Μιλήσαμε με τον Alberto Alba από την Iberostar και με την Aleksandra Đukić, εργαζόμενη η οποία επωφελήθηκε από αυτή την εκστρατεία προσλήψεων, για να μάθουμε περισσότερα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

31/05/2019


Podcast 1 του EURES : Γάλλος που αναζητούσε εργασία βρήκε δουλειά στον τουριστικό κλάδο της Σλοβενίας χάρη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το EURES

Στη διαδικτυακή εκδήλωση Seize the Summer with EURES 2018 συμμετείχαν εργοδότες από τους κλάδους του τουρισμού και των τροφίμων της Κροατίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Μάλτας και της Κύπρου, καθώς και άτομα που αναζητούσαν εργασία από όλες τις χώρες της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/12/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Γαλλίδα ξεναγός ταξιδεύει στα νησιά της Πορτογαλίας χάρη στη συμμετοχή της σε επιγραμμική ημερίδα για την απασχόληση

Η επιγραμμική ημερίδα απασχόλησης Seize the Summer, η οποία εστιάζει στην εποχική εργασία, υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική για μια πορτογαλική τουριστική επιχείρηση και για μια Γαλλίδα που αναζητούσε εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/08/2017


Το πρόγραμμα «Εγγυήσεις για τη Νεολαία» βοηθά έναν νεαρό να βρει δουλειά στις δημόσιες σχέσεις

Έχοντας περάσει από πολλές συνεντεύξεις χωρίς να του γίνει ούτε μία πρόταση πρόσληψης, ο David Banović από τη Σλοβενία είχε αρχίσει να πιστεύει πως δεν είχε νόημα να συνεχίσει την προσπάθεια. Αντί να τα παρατήσει, όμως, στράφηκε για βοήθεια στο πρόγραμμα «Εγγυήσεις για τη Νεολαία».

Διαβάστε τη συνέχεια >>

23/03/2017


Ακολουθώντας τη γλυκιά γεύση της επαγγελματικής επιτυχίας από τη Μασσαλία στη Λουμπλιάνα

Δύο χρόνια αφότου απολύθηκε και μετοίκησε από τη Γαλλία στη Σλοβενία με τη βοήθεια του EURES, η σεφ ζαχαροπλαστικής Valerie Labat-Gest ετοιμάζεται πλέον να ανοίξει το δικό της κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

03/02/2017


Νέα θέση στην Αυστρία ανοίγει ευρύτερους ορίζοντες σε νεαρή από τη Σλοβενία που αναζητούσε εργασία

Η Ana-Marija Vratanar, καταγόμενη από ένα μικρό χωριό της Σλοβενίας, έψαχνε μια καλή ευκαιρία απασχόλησης στην πατρίδα της προτού μάθει για μια θέση που της κέντρισε το ενδιαφέρον. Η θέση που κοινοποιήθηκε μέσω του τοπικού κέντρου απασχόλησης αφορούσε εργασία σε οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αυστρία. "Γιατί όχι, είπα στον εαυτό μου". Επικοινώνησε λοιπόν με τον σύμβουλο EURES Žarko Markovič στη Λιουμπλιάνα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/01/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.