• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Νεαρό ζευγάρι από τη Σλοβακία βρίσκει ευκαιρία στις Κάτω Χώρες

Παρέχοντας πρόσβαση σε θέσεις πρακτικής άσκησης, μαθητείας και πλήρους απασχόλησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, το EURES βοηθά τους νέους να βρουν ευκαιρίες. Επειδή δυσκολεύονταν να βρουν εργασία μέσω διαδικτυακών γραφείων εύρεσης εργασίας, η Petra και ο Martin στράφηκαν για βοήθεια στο EURES.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/12/2019


Οι σλοβάκοι μαθητευόμενοι φέρνουν γεύση Ευρώπης σε ένα γαλλικό εστιατόριο

Το καλοκαίρι του 2017, η Lucia Belúchová ξεκίνησε ένα πρόγραμμα μαθητείας διάρκειας ενός έτους σε μια μπρασερί στην πόλη Λαβάλ, στη βόρεια Γαλλία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/04/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Πολλές και υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη σλοβακική έκθεση για την απασχόληση.


Επενδύστε στο μέλλον σας κάνοντας την πρακτική σας άσκηση στη Γερμανία επ' αμοιβή

Έντεκα νέοι από τη Σλοβακία και την Ισπανία έφυγαν αυτό το καλοκαίρι με προορισμό το ανατολικό τμήμα της Γερμανίας προκειμένου να εκπαιδευθούν ως φροντιστές ηλικιωμένων. Με την υποστήριξη του προγράμματος MobiPro-EU (The Job of My Life) και του EURES, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επί ένα μήνα πρακτική άσκηση στον τομέα της επιλογής τους μαθαίνοντας παράλληλα γερμανικά δωρεάν.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/10/2016


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.