• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

EURES Γαλλίας: Η αναζήτηση εργασίας γίνεται ευκολότερη με την πλατφόρμα Emploi Store

Εάν είστε άνεργος ή σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα, θα καταλαβαίνετε γιατί λέμε ότι «η αναζήτηση εργασίας είναι δουλειά από μόνη της»: ατέλειωτες ώρες έρευνας στο Διαδίκτυο αναζητώντας εταιρείες, ιστότοπους, πρότυπα βιογραφικά, συμβουλές σταδιοδρομίας...και πολλά ακόμη. Η διαδικασία είναι κουραστική και συχνά απογοητευτική, αλλά το γραφείο EURES στη Γαλλία προσφέρει μια ολοκαίνουρια διαδικτυακή υπηρεσία η οποία σας απαλλάσσει από το άχαρο αυτό έργο.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/05/2017


Υπηρεσία μίας στάσης σημαίνει πιο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για τα άτομα που αναζητούν εργασία και κατοικούν σε διασυνοριακές περιφέρειες.

Η δουλειά δεν σταματά στο γραφείο EURES-T Άνω Ρήνος. Το γραφείο εξυπηρετεί τέσσερις περιφέρειες από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ελβετία, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στα γαλλικά και στα γερμανικά σε περίπου 100 000 διασυνοριακούς εργαζομένους. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων μιας τόσο μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, σε συνδυασμό με το πλήθος συνεχών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και δραστηριοτήτων, ο χρόνος που απομένει στους συμβούλους EURES είναι πολύ περιορισμένος. Έτσι, το EURES-T Άνω Ρήνος δημιούργησε την υπηρεσία μίας στάσης (One-Stop Shop) με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/03/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.