• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Νέοι που αναζητούν εργασία βρίσκουν εποχιακές θέσεις εργασίας ως ψυχαγωγοί χάρη στη συνεργασία των γραφείων EURES της Γαλλίας και της Ιταλίας

Το EURES Γαλλίας και το EURES Ιταλίας δίνουν σε τέσσερις νέους Ευρωπαίους την ευκαιρία να εργαστούν σε εποχικές θέσεις εργασίας σε μια ιταλική εταιρεία ψυχαγωγίας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/09/2019


Γερμανικό ζωολογικό πάρκο συνεργάζεται με το EURES για να προσλάβει Ιταλούς που αναζητούν εργασία.

Τον Φεβρουάριο, οι υπάλληλοι του δικτύου EURES που εργάζονται στην υπηρεσία εύρεσης εργασίας Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) της Κάτω Σαξωνίας-Βρέμης συνεργάστηκαν με ένα από τα μεγαλύτερα ζωολογικά πάρκα της Ευρώπης για να φιλοξενήσουν δύο εκδηλώσεις πρόσληψης προσωπικού στην Ιταλία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/05/2019


Μια νέα ζωή στη Λιθουανία


Δύο σύζυγοι περιγράφουν ο καθένας το δικό του επιτυχημένο εγχείρημα χάρη στο πρόγραμμα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES»


Το πρόγραμμα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» βοηθά μια Ιταλίδα νεαρής ηλικίας να βρει δουλειά και να ανακαλύψει τις δυνατότητές της στην Πορτογαλία.

Η Federica Passanante κατάγεται από το νησί της Σικελίας, το οποίο –όπως και το μεγαλύτερο μέρος της νότιας Ιταλίας– εξακολουθεί να εμφανίζει υψηλό ποσοστό ανεργίας μία δεκαετία μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

25/09/2018


Ξενοδοχείο στη Γερμανία προσλαμβάνει εργαζόμενους για την πλήρωση κενών θέσεων εργασίας που έπρεπε να καλυφθούν επειγόντως με τη βοήθεια του EURES

Για τις επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας είναι πλέον σημαντικότερη από ποτέ η ανεύρεση προσωπικού από το εξωτερικό για την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας. Ωστόσο, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν πάντοτε τους απαραίτητους πόρους ή τα δίκτυα για να πραγματοποιούν διεθνείς προσλήψεις.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

07/09/2018


«Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» δίνει ελπίδα σε μια νεαρή Ιταλίδα

Το πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES (YfEj) βοήθησε μια νεαρή γυναίκα να κάνει τη μετάβαση από μια θέση προσωρινής απασχόλησης στην Ιταλία σε μια θέση πλήρους απασχόλησης στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών στη Βουλγαρία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

14/06/2018


Το σωστό βιογραφικό για τη σωστή θέση εργασίας, χάρη στο EURES Ιταλίας

Το EURES Ιταλίας προσφέρει στους νέους που αναζητούν εργασία τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα για μια διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/03/2018


Η συνεργασία με το EURES καλύπτει κενά επιστημονικού προσωπικού στη Μάλτα


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.