• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Μηχανικός ποδηλάτων βρίσκει νέες ευκαιρίες στη Νορβηγία

Η αναζήτηση εργασίας μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, ιδίως εάν ο τομέας που επιλέξατε δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες στη χώρα σας. Για ορισμένους, όπως ο Πολωνός μηχανικός ποδηλάτων Grzegorz Osóbka, η λύση μπορεί να βρίσκεται στη μετακίνηση σε μια άλλη χώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/06/2019


Ξενάγηση με το EURES της Φινλανδίας

Η ΕΕ στηρίζει μια σειρά έργων στις αγροτικές περιοχές της Φινλανδίας. Στα τέλη Απριλίου 2019, οι υπηρεσίες EURES Φινλανδίας και Europe Direct Pohjois-Satakunta ξενάγησαν με πούλμαν μια ομάδα μαθητών και καθηγητών στην περιοχή τους, ώστε να δουν από κοντά τα αποτελέσματα της στήριξης αυτής.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

07/06/2019


Τα 10 καλύτερα άρθρα του 2018


Συνεντεύξεις με βάση την ιδέα των «αστραπιαίων ραντεβού» στη Μαδρίτη: Το EURES Ισπανίας και το EURES Σουηδίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες στον κλάδο της τροφοδοσίας

Το EURES Ισπανίας και το EURES Σουηδίας συνεργάστηκαν για την υλοποίηση μιας καινοτόμου εκδήλωσης για τον κλάδο της τροφοδοσίας με βάση την ιδέα των «αστραπιαίων ραντεβού», η οποία διοργανώθηκε για τρίτη φορά. Ήταν η τελευταία μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Μάγειρες στη Σουηδία».

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/12/2018


15 Σλοβάκοι σπουδαστές βρίσκουν εργασία στη Γερμανία, χάρη στη σύμπραξη EURES Σλοβακίας και Deutsche Post

Για πολλούς σπουδαστές το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική ευκαιρία όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους μέσω της εύρεσης εποχιακής εργασίας. Το καλοκαίρι του 2018, χάρη στη συνεργασία του EURES Σλοβακίας και της γερμανικής επιχείρησης Deutsche Post, 15 σπουδαστές από τη Σλοβακία είχαν την ευκαιρία να εργαστούν ως ταχυδρομικοί υπάλληλοι. Ένας εξ αυτών ήταν ο 18χρονος Kristian.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

10/10/2018


Από την Ιρλανδία στην Κροατία και πάλι πίσω: πώς το EURES βοηθάει τις μεγάλες επιχειρήσεις στη διεθνή τους δραστηριότητα

Η Marriott International είναι μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως και αριθμεί περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 122 χώρες. Με τόσο ποικιλόμορφο πελατολόγιο, υπάρχει πραγματική ανάγκη για πολύγλωσσο προσωπικό και, για τον λόγο αυτό, η Marriott αναζητά διαρκώς ταλαντούχους νέους υπαλλήλους.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/06/2018


Οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη ανά τις δεκαετίες: ιστορίες επιτυχίας

Η Siemens, η Lego, η Gucci, η Virgin και η Skype, είναι όλες εμπορικές επωνυμίες παγκόσμιας εμβέλειας. Όλες μαζί απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, δραστηριοποιούνται σε εκατοντάδες χώρες και αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

20/03/2018


Η συνεργασία με το EURES καλύπτει κενά επιστημονικού προσωπικού στη Μάλτα


Δανική εταιρεία προσλαμβάνει με επιτυχία υπαλλήλους μέσω του EURES

Η εταιρεία Blue Ocean Robotics είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος στον κλάδο της ρομποτικής. Δημιουργεί ρομπότ τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, τα εργασιακά περιβάλλοντα και την παραγωγικότητα των ανθρώπων.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/03/2018


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.