• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Ξενάγηση με το EURES της Φινλανδίας

Η ΕΕ στηρίζει μια σειρά έργων στις αγροτικές περιοχές της Φινλανδίας. Στα τέλη Απριλίου 2019, οι υπηρεσίες EURES Φινλανδίας και Europe Direct Pohjois-Satakunta ξενάγησαν με πούλμαν μια ομάδα μαθητών και καθηγητών στην περιοχή τους, ώστε να δουν από κοντά τα αποτελέσματα της στήριξης αυτής.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

07/06/2019


Οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη ανά τις δεκαετίες: ιστορίες επιτυχίας

Η Siemens, η Lego, η Gucci, η Virgin και η Skype, είναι όλες εμπορικές επωνυμίες παγκόσμιας εμβέλειας. Όλες μαζί απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, δραστηριοποιούνται σε εκατοντάδες χώρες και αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

20/03/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Actiris International: μια εξειδικευμένη υπηρεσία που βοηθά εργοδότες με έδρα στο εξωτερικό να πραγματοποιούν προσλήψεις στις Βρυξέλλες

Το διεθνές τμήμα της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών διευκολύνει τους ευρωπαίους εργοδότες να προσλαμβάνουν τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/12/2017


Αναζητάτε περιπετειώδεις εμπειρίες ζωής; Η Λαπωνία σάς καλεί!

Αναζητάτε εργασία, όχι όμως μια οποιαδήποτε εργασία; Μήπως επιθυμείτε μια συναρπαστική και περιπετειώδη θέση εργασίας; Ονειρεύεστε έναν κάπως διαφορετικό, ή ακόμα και μοναδικό, χώρο εργασίας; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, διαβάστε παρακάτω!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/09/2017


Πολλές και υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη σλοβακική έκθεση για την απασχόληση.


Ταξιδεύοντας οδικώς στη Φινλανδία για την ενημέρωση των εργοδοτών σχετικά με την εργασιακή κινητικότητα στην ΕΕ

Για μέρες σε ένα μίνι λεωφορείο, εφοδιασμένη με ελαφρά σνακ, η σύμβουλος EURES Taina Tuovinen διέσχισε πρόσφατα τη Satakunta, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Φινλανδίας. Στόχος ήταν να εξηγήσει στις τοπικές επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπό προσωπικό τον τρόπο με τον οποίο το EURES Φινλανδίας μπορεί να τις υποστηρίξει, κυρίως μέσω της παροχής προγραμμάτων εκμάθησης φινλανδικών/σουηδικών.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/03/2017


Νεαρός Ιταλός ψήνει την τέλεια πίτσα 2 000 χλμ. μακριά από την πατρίδα του

Όταν σου εμφανίζεται η ευκαιρία, μην την αφήνεις να πάει χαμένη. Αυτό ακριβώς έκανε ο Emanuel Cappelletti, που είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από μια σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Ιταλία. Σήμερα, με την υποστήριξη του EURES, εργάζεται σε μια πιτσαρία στη Φινλανδία και δεν το μετανιώνει ούτε στιγμή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

29/11/2016


Το Βερολίνο φιλοξενεί εκδήλωση επαγγελματικής προώθησης Σουηδών σεναριογράφων

Είστε έτοιμοι για την επόμενη σκανδιναβική κινηματογραφική ταινία ή τηλεοπτική σειρά που θα σπάσει τα ταμεία; Κρίνοντας από τις θετικές εντυπώσεις που άφησαν μερικοί από τους 23 συμμετέχοντες στην εκδήλωση προώθησης σεναριογράφων του EURES Σουηδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2016, μπορεί σύντομα να αρχίσει να προβάλλεται σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα της περιοχής σας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

25/11/2016


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.