• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Φινλανδία: Μια χώρα με εκπληκτική φύση, πλούσιο πολιτισμό και συναρπαστικές ευκαιρίες απασχόλησης!

Σκεφτήκατε ποτέ να ζήσετε και να εργαστείτε στη Φινλανδία; Συναντήσαμε τη σύμβουλο τουEURES, Hannele Soirila, και ζητήσαμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει αυτή η πολύ όμορφη χώρα, για την υποστήριξη που παρέχει τοEURES αλλά και για την ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε πρόσφατα η ίδια και οι συνάδελφοί της για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν... «μαζί με φαντάσματα».

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/02/2020


University of Teramo career day shares the benefits of youth mobility


Is this the key to European mobility? – Denmark’s strategy focuses on family focused opportunities

Moving to another European Member State to find work is becoming increasingly common thanks in part to the opportunities presented by the EURES network. However, typically, a career move is driven by one person’s desire to find a better job. Lesser emphasis is placed on the opportunities for spouses and other partners.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/01/2020


The important role of trust in delivering effective career support

To celebrate the 25th anniversary of EURES, the network is showcasing its continuous growth and achievements. In all her years working with EURES, Martina Vidaković has been building relationships with both jobseekers and employers in Croatia. She explains the important role trust has played in allowing them to continue offering high-quality service.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/01/2020


GrensWerk event allows Dutch and German jobseekers to experience the workplace using virtual reality


Τα 10 καλύτερα άρθρα του 2019

Έχοντας διανύσει άλλη μια δραστήρια και επιτυχημένη χρονιά, σκεφτήκαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε μια μικρή παύση και να θυμηθούμε τα πιο δημοφιλή άρθρα των τελευταίων 12 μηνών. Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/12/2019


You want to work in Cyprus? A handy guide has got you covered from A to Z…


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Celebrating 25 years of success: EURES Denmark


Γαλλίδα επιστήμονας δεδομένων εγκαθίσταται στη Δανία χάρη στη βοήθεια του EURES

Η Aurelie Giraud πάντα ήθελε να ζήσει στη Σκανδιναβία, γι’ αυτό όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να μετακομίσει στη Δανία, την εκμεταλλεύτηκε. Μιλήσαμε με την Aurelie, καθώς και με τον Lars Rungø από τη Workindenmark, για να μάθουμε πώς το EURES τη στήριξε στη μετακίνηση αυτή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/12/2019


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.