• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Vocational education and training in a nutshell

As a young jobseeker, aspiring apprentice or potential employer, you’ve probably come across the term ‘VET’ before. It’s a popular acronym within the world of employment, but what does it actually mean for young people and businesses? In honour of EURES’ 25th birthday, we’re going to answer that question.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/01/2020


Τέσσερις τρόποι με τους οποίους οι σπουδές στο εξωτερικό μπορούν να ενισχύσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία σας

Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε και να εξοικειωθείτε με διαφορετικές κουλτούρες, να μάθετε ξένες γλώσσες και να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορούν επίσης να αποβούν επωφελείς για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Πώς; Παρακάτω συνοψίζονται ορισμένα βασικά σημεία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/01/2020


Conference celebrates 15 years of EURES supporting jobseekers and employers in Poland


EURES event in Rome celebrates successful completion of European Solidarity Corps initiative


GrensWerk event allows Dutch and German jobseekers to experience the workplace using virtual reality


EURES helps Croatian university graduate build career abroad


Προετοιμασία για το μέλλον των δεξιοτήτων

Η τεχνολογική πρόοδος, όπως η αυτοματοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη και η ρομποτική, έχει βαθύ αντίκτυπο στους εργασιακούς χώρους του σήμερα και του μέλλοντος. Οι ανάγκες σε δεξιότητες μεταβάλλονται και τόσο η ΕΕ όσο και οι εθνικές κυβερνήσεις έχουν αντιδράσει με ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών. Αλλά τι πιστεύουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για την κατάσταση;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

10/01/2020


Top tips for boosting your business


Τα 10 καλύτερα άρθρα του 2019

Έχοντας διανύσει άλλη μια δραστήρια και επιτυχημένη χρονιά, σκεφτήκαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε μια μικρή παύση και να θυμηθούμε τα πιο δημοφιλή άρθρα των τελευταίων 12 μηνών. Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/12/2019


Πέντε σχεδιαστικές συμβουλές για το βιογραφικό σας

Ένα καλό βιογραφικό μπορεί να ξεκλειδώσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο σχεδιασμός είναι εξίσου σημαντικός με το περιεχόμενο. Εξάλλου, η πρώτη εντύπωση μετράει. Στο παρόν άρθρο περιλαμβάνονται χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε το τέλειο βιογραφικό!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/12/2019


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.