• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Μία ακόμη ευχαριστημένη χρήστρια της υπηρεσίας EURESμοιράζεται την ιστορία της με το EURES Ισπανίας

Τον Νοέμβριο του 2018 δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για τον Juan Carlos, ο οποίος βρήκε τη βοήθεια που χρειαζόταν στις υπηρεσίες του EURES και μοιράστηκε την ιστορία του στη σελίδα του EURES της Ισπανίας στο Facebook. Τον Δεκέμβριο, η Alejandra Franch από την Σαραγόσα, ήταν το τελευταίο άτομο που βρήκε στήριξη στις υπηρεσίες του EURES και μοιράστηκε την εμπειρία της στον συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι η ιστορία της Alejandra.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/02/2019


Vlog: Ο José βρίσκει εργασία στη Σουηδία χάρη στο πρόγραμμα Reactivate

Ο José από την Πορτογαλία εξηγεί πώς το Reactivate, ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ που στηρίζει την ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων ηλικίας άνω των 35...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

29/01/2019


Νέο έτος, νέα δουλειά σε άλλη χώρα!

Έχετε θέσει τους στόχους σας για το νέο έτος; Τι θα λέγατε για μια νέα δουλειά σε άλλη χώρα; Γιατί να μην είναι το 2018 η χρονιά που θα αλλάξει τη ζωή σας;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/12/2017


Γίνε αφεντικό του εαυτού σου: η αυτοαπασχόληση κερδίζει έδαφος

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν την παραδοσιακή σχέση εργοδότη-υπαλλήλου και επιλέγουν την εργασία με σύμβαση έργου για διάφορους πελάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

14/12/2017


Είστε 35 ετών ή μεγαλύτεροι; Είστε άνεργοι; Δώστε ώθηση στην καριέρα σας με τη βοήθεια του Reactivate

Η εργασία στο εξωτερικό δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία εργασίας και διαβίωσης σε άλλη χώρα πριν μεταβούν στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας (ενδιάμεση περίοδος) ή στους προσφάτως αποφοιτήσαντες. Το πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ "Reactivate" έχει ως στόχο την υποστήριξη εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/07/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.