• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Βοηθάμε την Ευρώπη να υιοθετήσει τις τελευταίες τεχνολογίες

Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η οποία προσφέρει όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ετησίως. Για να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες, οι άνθρωποι χρειάζονται τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα έρχεται να βοηθήσει το πρόγραμμα 3D-Help.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/04/2019


Από την Ιρλανδία στην Κροατία και πάλι πίσω: πώς το EURES βοηθάει τις μεγάλες επιχειρήσεις στη διεθνή τους δραστηριότητα

Η Marriott International είναι μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως και αριθμεί περισσότερα από 6.000 ξενοδοχεία σε πάνω από 122 χώρες. Με τόσο ποικιλόμορφο πελατολόγιο, υπάρχει πραγματική ανάγκη για πολύγλωσσο προσωπικό και, για τον λόγο αυτό, η Marriott αναζητά διαρκώς ταλαντούχους νέους υπαλλήλους.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/06/2018


Κροάτης τεχνίτης ξεκινά σταδιοδρομία ως μηχανικός στη Γερμανία χάρη στο πρόγραμμα « Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES »

Η πορεία του Goran Marinovic στον κλάδο της μηχανικής ακριβείας δεν ήταν συνηθισμένη. Στην πατρίδα του, την Κροατία, έκανε διάφορες δουλειές, εργάστηκε ως υδραυλικός, πωλητής, διαφημιστής, ακόμα και ως συντονιστής εργαστηρίων σε ένα ενυδρείο.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/04/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Καλοκαίρι στην Κροατία, χειμώνας στην Αυστρία: ένας υποψήφιος έκανε την καλύτερη δουλειά

Χάρη στην εντυπωσιακή της ακτογραμμή, η Κροατία είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για το καλοκαίρι, γεγονός που μεταφράζεται σε υψηλή ζήτηση για ικανούς και έμπειρους εργαζομένους στον κλάδο της φιλοξενίας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/11/2017


Γαλλίδα ξεναγός ταξιδεύει στα νησιά της Πορτογαλίας χάρη στη συμμετοχή της σε επιγραμμική ημερίδα για την απασχόληση

Η επιγραμμική ημερίδα απασχόλησης Seize the Summer, η οποία εστιάζει στην εποχική εργασία, υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική για μια πορτογαλική τουριστική επιχείρηση και για μια Γαλλίδα που αναζητούσε εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/08/2017


Νέες μαγειρικές γνώσεις σε μια από τις ομορφότερες οροσειρές του πλανήτη

Ο νεαρός σεφ Matej Kulas έχει ήδη εννέα σεζόν που εργάζεται ως μάγειρας στην Κροατία, όμως οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και υπάρχει εργασιακή ανασφάλεια. Αποφάσισε λοιπόν να ανοίξει τους ορίζοντές του προς την Αυστρία και παρακολούθησε μια έκθεση απασχόλησης που συνδιοργανώθηκε από τον Dieter Müller, σύμβουλο EURES με έδρα το Vorarlberg, και το τοπικό εμπορικό επιμελητήριο. Δεν το μετάνιωσε στιγμή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/06/2015


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.