• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Στοχευμένη εκστρατεία του EURES για εύρεση προσωπικού βοηθά δύο Ολλανδές εκπαιδευτικούς να βρουν δουλειά στη Σουηδία

«Από την πρώτη φορά που έκανα διακοπές στη Σουηδία ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα», λέει η Kirsten van Agthoven. «Ήδη από 10 ετών ήθελα να πάω να ζήσω στη Σουηδία. Αυτό που αγάπησα περισσότερο εκεί ήταν η φύση. Ήταν τόσο διαφορετική από τη χώρα μου.»

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/03/2019


Vlog: Ο José βρίσκει εργασία στη Σουηδία χάρη στο πρόγραμμα Reactivate

Ο José από την Πορτογαλία εξηγεί πώς το Reactivate, ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ που στηρίζει την ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων ηλικίας άνω των 35...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

29/01/2019


Συνεντεύξεις με βάση την ιδέα των «αστραπιαίων ραντεβού» στη Μαδρίτη: Το EURES Ισπανίας και το EURES Σουηδίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες στον κλάδο της τροφοδοσίας

Το EURES Ισπανίας και το EURES Σουηδίας συνεργάστηκαν για την υλοποίηση μιας καινοτόμου εκδήλωσης για τον κλάδο της τροφοδοσίας με βάση την ιδέα των «αστραπιαίων ραντεβού», η οποία διοργανώθηκε για τρίτη φορά. Ήταν η τελευταία μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Μάγειρες στη Σουηδία».

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/12/2018


Ισπανός μάγειρας παρουσιάζει την ενθαρρυντική επιτυχημένη πορεία του χάρη στο EURES

Ένας μάγειρας από τη Μινόρκα πραγματοποίησε το όνειρό του να εργαστεί στο εξωτερικό εντοπίζοντας θέσεις εργασίας στη Σουηδία και τη Γερμανία μέσω του EURES.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/11/2018


Το πρόγραμμα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» βοηθά Πορτογάλους φαρμακοποιούς να βρουν δουλειά στις Σκανδιναβικές χώρες

Ο φαρμακευτικός κλάδος στη Σουηδία μεταρρυθμίστηκε το 2009, καθώς θεσπίστηκε νέος κανονισμός και η αγορά που αποτελούσε κρατικό μονοπώλιο άνοιξε για τον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/10/2018


Το EURES Σουηδίας βοηθά άτομα που αναζητούν εργασία να συντάξουν βιογραφικό σημείωμα ειδικά για τη σουηδική αγορά εργασίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε και να εργαστείτε στη Σουηδία; Η χώρα έχει θεσπίσει ορισμένα από τα πιο προοδευτικά δικαιώματα για τους εργαζομένους, διαθέτει πολλές πολιτικές με επίκεντρο την οικογένεια, καινοτόμο βιομηχανία και προσφέρει υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

29/03/2018


Οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ευρώπη ανά τις δεκαετίες: ιστορίες επιτυχίας

Η Siemens, η Lego, η Gucci, η Virgin και η Skype, είναι όλες εμπορικές επωνυμίες παγκόσμιας εμβέλειας. Όλες μαζί απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους, δραστηριοποιούνται σε εκατοντάδες χώρες και αποκομίζουν τεράστια κέρδη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

20/03/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Η σωστή χημεία: Ιταλίδα με ειδικότητα στον φαρμακευτικό τομέα νιώθει τη Σουηδία δεύτερο σπίτι της


Εσθονή εμπειρογνώμονας σε θέματα περιβάλλοντος ξεκινάει μια νέα ζωή στο Γκέτεμποργκ

Η Merit Kaal από την Εσθονία διευρύνει τους ορίζοντές της με μια νέα θέση εργασίας στη Σουηδία – και ενθαρρύνει και άλλα άτομα που αναζητούν απασχόληση να δοκιμάσουν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/10/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.