• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Βοηθάμε την Ευρώπη να υιοθετήσει τις τελευταίες τεχνολογίες

Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η οποία προσφέρει όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ετησίως. Για να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες, οι άνθρωποι χρειάζονται τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα έρχεται να βοηθήσει το πρόγραμμα 3D-Help.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/04/2019


Το EURES Ρουμανίας βοηθά νέους που αναζητούν εργασία να βρουν θέσεις μαθητείας στη Γερμανία

Στην ΕΕ καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων μετά το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Σε κάποιες χώρες, όμως, οι επιπτώσεις της κρίσης ήταν πιο έντονα αισθητές απ' ό, τι σε άλλες, στη δε Γερμανία η ανεργία των νέων παρουσίασε πτώση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/06/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Η τύχη είναι με το μέρος των θαρραλέων: η ιστορία ενός ρουμάνου έμπορου αυτοκινήτων στη Σουηδία

Δεν είναι ποτέ αργά για να ξαναρχίσετε μια νέα καριέρα στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Nicolae Cazanescu αυτό φαίνεται να πιστεύει. Όταν, μετά από 17 χρόνια καριέρας στην πώληση αυτοκινήτων συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή, στράφηκε στο EURES της Ρουμανίας για να τον βοηθήσει να βρει δουλειά στο εξωτερικό. Και σε διάστημα μόλις 2 μηνών, έχει κιόλας μια ιστορία να μας διηγηθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

23/05/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.