• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Βοηθάμε την Ευρώπη να υιοθετήσει τις τελευταίες τεχνολογίες

Η τρισδιάστατη εκτύπωση είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η οποία προσφέρει όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες ετησίως. Για να επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες, οι άνθρωποι χρειάζονται τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα έρχεται να βοηθήσει το πρόγραμμα 3D-Help.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/04/2019


Μια νέα ζωή στη Λιθουανία


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Από την αναζήτηση εργασίας στην επιχειρηματικότητα - Το πρόγραμμα «Εγγυήσεις για τη Νεολαία» βοηθάει μια κοπέλα από τη Λιθουανία να κυνηγήσει τα όνειρά της

Η Goda Tokerės ανέκαθεν γνώριζε πως ήθελε να ακολουθήσει ένα επάγγελμα που να σχετίζεται με τις δημιουργικές τέχνες. Αυτό όμως που δεν γνώριζε με απόλυτη βεβαιότητα ήταν πώς θα εξασφάλιζε τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις για να φτάσει έως εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/11/2017


Πολλές και υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη σλοβακική έκθεση για την απασχόληση.


Ταχύρρυθμη κατάρτιση στις ψηφιακές δεξιότητες για την πρώτη σου δουλειά

Ο συνδυασμός νέων τεχνικών δεξιοτήτων και βασικών κοινωνικών δεξιοτήτων αυξάνει την πιθανότητα εύρεσης και διατήρησης μιας θέσης εργασίας. Αυτό είναι το σκεπτικό της FIT4Jobs, μιας ιρλανδικής πρωτοβουλίας κατάρτισης για την απασχόληση που δοκιμάστηκε με επιτυχία πριν από λίγο καιρό σε άλλες πέντε χώρες της ΕΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/08/2016


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.