• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Γερμανικό ζωολογικό πάρκο συνεργάζεται με το EURES για να προσλάβει Ιταλούς που αναζητούν εργασία.

Τον Φεβρουάριο, οι υπάλληλοι του δικτύου EURES που εργάζονται στην υπηρεσία εύρεσης εργασίας Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) της Κάτω Σαξωνίας-Βρέμης συνεργάστηκαν με ένα από τα μεγαλύτερα ζωολογικά πάρκα της Ευρώπης για να φιλοξενήσουν δύο εκδηλώσεις πρόσληψης προσωπικού στην Ιταλία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/05/2019


Το EURES της Γερμανίας διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για φιλόδοξους μουσικούς ορχήστρας

Για τους μουσικούς που συμμετέχουν σε διεθνείς ορχήστρες, η Γερμανία αποτελεί ελκυστικό τόπο εργασίας. Έχει πλούσια παράδοση στην κλασική μουσική και φιλοξενεί πάνω από 50 φιλαρμονικές ορχήστρες.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/03/2019


Podcast 1 του EURES : Γάλλος που αναζητούσε εργασία βρήκε δουλειά στον τουριστικό κλάδο της Σλοβενίας χάρη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το EURES

Στη διαδικτυακή εκδήλωση Seize the Summer with EURES 2018 συμμετείχαν εργοδότες από τους κλάδους του τουρισμού και των τροφίμων της Κροατίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Μάλτας και της Κύπρου, καθώς και άτομα που αναζητούσαν εργασία από όλες τις χώρες της ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/12/2018


Το EURES Ρουμανίας βοηθά νέους που αναζητούν εργασία να βρουν θέσεις μαθητείας στη Γερμανία

Στην ΕΕ καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων μετά το ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Σε κάποιες χώρες, όμως, οι επιπτώσεις της κρίσης ήταν πιο έντονα αισθητές απ' ό, τι σε άλλες, στη δε Γερμανία η ανεργία των νέων παρουσίασε πτώση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/06/2018


Συγκρατήστε αυτή την ημερομηνία: Εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων

Πρόσκληση προς όλους τους φερέλπιδες ζαχαροπλάστες, στελέχη πωλήσεων και προγραμματιστές. Είτε βρίσκεστε στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας σας είτε ονειρεύεστε μια στροφή στην επαγγελματική σας πορεία, αυτό το φθινόπωρο μάθετε περισσότερα για την κατάρτιση που χρειάζεστε προκειμένου να βρείτε την ιδανική εργασία - ακόμα και αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/10/2017


Αναζητάτε περιπετειώδεις εμπειρίες ζωής; Η Λαπωνία σάς καλεί!

Αναζητάτε εργασία, όχι όμως μια οποιαδήποτε εργασία; Μήπως επιθυμείτε μια συναρπαστική και περιπετειώδη θέση εργασίας; Ονειρεύεστε έναν κάπως διαφορετικό, ή ακόμα και μοναδικό, χώρο εργασίας; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, διαβάστε παρακάτω!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/09/2017


Γαλλίδα ξεναγός ταξιδεύει στα νησιά της Πορτογαλίας χάρη στη συμμετοχή της σε επιγραμμική ημερίδα για την απασχόληση

Η επιγραμμική ημερίδα απασχόλησης Seize the Summer, η οποία εστιάζει στην εποχική εργασία, υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική για μια πορτογαλική τουριστική επιχείρηση και για μια Γαλλίδα που αναζητούσε εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/08/2017


Πολλές και υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη σλοβακική έκθεση για την απασχόληση.


Ημερίδες για την απασχόληση: αξιοποιήστε τον χρόνο σας στο μέγιστο

Βρήκατε μια ημερίδα για την απασχόληση που θέλετε να παρακολουθήσετε και ολοκληρώσατε τη διαδικασία εγγραφής (εάν απαιτείται). Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Ενδεχομένως θεωρείτε ότι μια απλή επίσκεψη στην ημερίδα είναι αρκετή. Ωστόσο, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από την εκδήλωση και για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας, ίσως είναι καλή ιδέα να κάνετε μια προεργασία...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/06/2017


Η Σουηδία προσκαλεί Έλληνες επαγγελματίες στον χώρο της υγείας να μεταβούν στον Βορρά

Μια επιτυχημένη ιδέα απασχόλησης ενθαρρύνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για τη Σουηδία. Η Σουηδική Εβδομάδα που διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο διοργανώνεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα και η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών έχει μακρά ιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

20/06/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.