• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Στο προσκήνιο της δημοσιότητας η Εσθονία, καθώς ασκεί την προεδρία της ΕΕ

Φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα η προσοχή στρέφεται στην Εσθονία, καθώς η χώρα ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

25/10/2017


Εσθονή εμπειρογνώμονας σε θέματα περιβάλλοντος ξεκινάει μια νέα ζωή στο Γκέτεμποργκ

Η Merit Kaal από την Εσθονία διευρύνει τους ορίζοντές της με μια νέα θέση εργασίας στη Σουηδία – και ενθαρρύνει και άλλα άτομα που αναζητούν απασχόληση να δοκιμάσουν να εργαστούν στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/10/2017


Ενημερωθείτε για τις ευκαιρίες απασχόλησης που θα παρουσιαστούν στην προσεχή ημερίδα για την απασχόληση στην Εσθονία

Σας αρέσει η ύπαιθρος; Εάν ναι, τότε ίσως ενδιαφέρεστε να δουλέψετε στην Εσθονία, η οποία αξιολογήθηκε ως μία από τις 10 πρασινότερες χώρες του πλανήτη σύμφωνα με τον δείκτη Environmental Performance Index. Εάν σας αρέσει η ιδέα να εργαστείτε σε μια χώρα με σπουδαίες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, καλή ποιότητα ζωής και μαγευτικό φυσικό τοπίο, τότε διαβάστε για την Ευρωπαϊκή (διαδικτυακή) ημερίδα για την απασχόληση. Η εκδήλωση –η οποία διοργανώνεται από το EURES της Εσθονίας σε συνεργασία με το ταμείο ανεργίας της Εσθονίας και τον δικτυακό τόπο για την εργασία στην Εσθονία– θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 11 Νοεμβρίου μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ., ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/10/2016


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.