• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Τα 10 καλύτερα άρθρα του 2018


15 Σλοβάκοι σπουδαστές βρίσκουν εργασία στη Γερμανία, χάρη στη σύμπραξη EURES Σλοβακίας και Deutsche Post

Για πολλούς σπουδαστές το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική ευκαιρία όχι μόνο για ξεκούραση αλλά και για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους μέσω της εύρεσης εποχιακής εργασίας. Το καλοκαίρι του 2018, χάρη στη συνεργασία του EURES Σλοβακίας και της γερμανικής επιχείρησης Deutsche Post, 15 σπουδαστές από τη Σλοβακία είχαν την ευκαιρία να εργαστούν ως ταχυδρομικοί υπάλληλοι. Ένας εξ αυτών ήταν ο 18χρονος Kristian.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

10/10/2018


Απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού: Τι θα αποκομίσω;

Η Ευρώπη είναι ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στον κόσμο. Μόνο το 2017 φιλοξένησε περισσότερους από 670 εκατομμύρια επισκέπτες. Ο κλάδος του τουρισμού παρέχει θέσεις εργασίας σε 12 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ και προσφέρει ποικίλες συναρπαστικές ευκαιρίες μακροχρόνιας σταδιοδρομίας σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε διαφορετικά πλαίσια. Εσείς τι περιμένετε λοιπόν;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/09/2018


Νέα υπηρεσία μίας στάσης για την παροχή προσωπικών συμβουλών σε θέματα σταδιοδρομίας ανοίγει στις Βρυξέλλες

Ένα νέο κέντρο παροχής καθοδήγησης σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στις Βρυξέλλες παρέχει υπηρεσία μίας στάσης σε φοιτητές, άτομα που αναζητούν εργασία και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για εργασία ή επιμόρφωση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

10/09/2018


Το EURES Σουηδίας βοηθά άτομα που αναζητούν εργασία να συντάξουν βιογραφικό σημείωμα ειδικά για τη σουηδική αγορά εργασίας

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε και να εργαστείτε στη Σουηδία; Η χώρα έχει θεσπίσει ορισμένα από τα πιο προοδευτικά δικαιώματα για τους εργαζομένους, διαθέτει πολλές πολιτικές με επίκεντρο την οικογένεια, καινοτόμο βιομηχανία και προσφέρει υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

29/03/2018


6 συμβουλές για να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας στο Microsoft Word

Το Microsoft Office είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πακέτα λογισμικού στον κόσμο, με αριθμό χρηστών που υπολογίζεται σε 1,2 δισεκατομμύρια. Αναπόσπαστο μέρος αυτού του πακέτου είναι το Microsoft Word και το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε συναντήσει το Word πολλές φορές στην εργασιακή ή την προσωπική σας ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/03/2018


Γερμανική εταιρεία καλύπτει 400 θέσεις εργασίας μέσα σε 5 χρόνια μέσω του EURES


Πώς το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης βοηθά άτομα που αναζητούν εργασία να εξελιχθούν επαγγελματικά


Νέο έτος, νέα δουλειά σε άλλη χώρα!

Έχετε θέσει τους στόχους σας για το νέο έτος; Τι θα λέγατε για μια νέα δουλειά σε άλλη χώρα; Γιατί να μην είναι το 2018 η χρονιά που θα αλλάξει τη ζωή σας;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/12/2017


Στο προσκήνιο της δημοσιότητας η Εσθονία, καθώς ασκεί την προεδρία της ΕΕ

Φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα η προσοχή στρέφεται στην Εσθονία, καθώς η χώρα ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

25/10/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.