• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Νέα υπηρεσία μίας στάσης για την παροχή προσωπικών συμβουλών σε θέματα σταδιοδρομίας ανοίγει στις Βρυξέλλες

Ένα νέο κέντρο παροχής καθοδήγησης σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στις Βρυξέλλες παρέχει υπηρεσία μίας στάσης σε φοιτητές, άτομα που αναζητούν εργασία και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για εργασία ή επιμόρφωση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

10/09/2018


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Actiris International: μια εξειδικευμένη υπηρεσία που βοηθά εργοδότες με έδρα στο εξωτερικό να πραγματοποιούν προσλήψεις στις Βρυξέλλες

Το διεθνές τμήμα της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών διευκολύνει τους ευρωπαίους εργοδότες να προσλαμβάνουν τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/12/2017


Η Actiris διαδίδει τα καλά νέα για την πρώτη σου εργασία μέσω του EURES στις Βρυξέλλες

Τον Δεκέμβριο του 2016, οι συνεργάτες του EURES στην Actiris βγήκαν στους δρόμους των Βρυξελλών για να προωθήσουν το πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας «Η πρώτη σου εργασία μέσω του EURES». Η Actiris International είναι το διεθνές τμήμα της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών και μια από τις εταίρους που στηρίζουν το έργο του EURES.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/06/2017


Πρωτότυπο βίντεο με θέμα τις διεθνείς επιλογές των ατόμων που αναζητούν εργασία

Επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας μέσω ενός έργου διεθνούς κινητικότητας; Εάν είστε 18-30 ετών, παρακολουθήστε το νέο διασκεδαστικό βίντεο που δημιούργησε η Actiris International, η διεθνής υπηρεσία διασύνδεσης της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών, Actiris.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/10/2016


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.