• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Βρείτε τα άρθρα επικαιρότητας που σας αφορούν

Το EURES βοηθά ανέργους από τη Γερμανία να βρουν εργασία στον τουριστικό κλάδο της Αυστρίας

Οι υπηρεσίες EURES της Γερμανίας και της Αυστρίας συνεργάστηκαν με ένα κέντρο απασχόλησης στην Κάτω Σαξονία για να βοηθήσουν 12 μακροχρόνια ανέργους να βρουν εργασία στον τουριστικό κλάδο της Αυστρίας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/02/2019


Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/02/2018


Καλοκαίρι στην Κροατία, χειμώνας στην Αυστρία: ένας υποψήφιος έκανε την καλύτερη δουλειά

Χάρη στην εντυπωσιακή της ακτογραμμή, η Κροατία είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για το καλοκαίρι, γεγονός που μεταφράζεται σε υψηλή ζήτηση για ικανούς και έμπειρους εργαζομένους στον κλάδο της φιλοξενίας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/11/2017


Πολλές και υψηλής ποιότητας θέσεις εργασίας στη σλοβακική έκθεση για την απασχόληση.


Η σύμπραξη EURES Ουγγαρίας-Αυστρίας βοηθά στην ίδρυση επιχειρήσεων

Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε αλλάζει και πολλές παραδοσιακές εργασίες γίνονται πλέον με τη χρήση νέων τεχνολογιών, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να προτιμούν να απασχολούν προσωπικό με καθεστώς ανάθεσης έργου αντί της συνήθους μισθωτής απασχόλησης. Ενόψει αυτής της νέας κατάστασης το EURES, με τη σειρά του, προσαρμόζει τους τρόπους με τους οποίους βοηθά τα άτομα που αναζητούν εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

04/04/2017


Η διαβίωση και η εργασία στην Αυστρία έχουν απλοποιηθεί για τους νεοαφιχθέντες χάρη στον πρακτικό οδηγό του EURES

Εάν σκέφτεστε να μεταβείτε στην Αυστρία για εργασία, αξίζει να διαβάσετε προσεκτικά τον νέο Οδηγό διαβίωσης και εργασίας στην Αυστρία. Με περισσότερες από 60 σελίδες χρήσιμων στοιχείων και πληροφοριών που καλύπτουν όλες τις πτυχές μιας επιτυχημένης μετάβασης στην Αυστρία, ο οδηγός αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όποιον σκοπεύει να εγκατασταθεί στη χώρα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

22/02/2017


Νέα θέση στην Αυστρία ανοίγει ευρύτερους ορίζοντες σε νεαρή από τη Σλοβενία που αναζητούσε εργασία

Η Ana-Marija Vratanar, καταγόμενη από ένα μικρό χωριό της Σλοβενίας, έψαχνε μια καλή ευκαιρία απασχόλησης στην πατρίδα της προτού μάθει για μια θέση που της κέντρισε το ενδιαφέρον. Η θέση που κοινοποιήθηκε μέσω του τοπικού κέντρου απασχόλησης αφορούσε εργασία σε οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αυστρία. "Γιατί όχι, είπα στον εαυτό μου". Επικοινώνησε λοιπόν με τον σύμβουλο EURES Žarko Markovič στη Λιουμπλιάνα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/01/2017


Πρωτότυπο βίντεο με θέμα τις διεθνείς επιλογές των ατόμων που αναζητούν εργασία

Επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας μέσω ενός έργου διεθνούς κινητικότητας; Εάν είστε 18-30 ετών, παρακολουθήστε το νέο διασκεδαστικό βίντεο που δημιούργησε η Actiris International, η διεθνής υπηρεσία διασύνδεσης της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών, Actiris.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/10/2016


Νέες μαγειρικές γνώσεις σε μια από τις ομορφότερες οροσειρές του πλανήτη

Ο νεαρός σεφ Matej Kulas έχει ήδη εννέα σεζόν που εργάζεται ως μάγειρας στην Κροατία, όμως οι ευκαιρίες είναι σπάνιες και υπάρχει εργασιακή ανασφάλεια. Αποφάσισε λοιπόν να ανοίξει τους ορίζοντές του προς την Αυστρία και παρακολούθησε μια έκθεση απασχόλησης που συνδιοργανώθηκε από τον Dieter Müller, σύμβουλο EURES με έδρα το Vorarlberg, και το τοπικό εμπορικό επιμελητήριο. Δεν το μετάνιωσε στιγμή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/06/2015


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.