• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


Καθώς ένα ακόμη έτος πλησιάζει στο τέλος του, κρίναμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ανατρέξουμε στα άρθρα που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον σας κατά τη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών. Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!
Picture

10

Η Γερμανία αναζητά εργαζομένους στον τομέα της παροχής φροντίδας… και η Cristina αποφασίζει να μετακομίσει εκεί

Το πρώτο άρθρο του καταλόγου μας αναφέρεται στην ιστορία της Cristina, ισπανίδας βοηθού νοσοκόμας, η οποία βρήκε δουλειά στη Γερμανία χάρη στο πρόγραμμα Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES.

9

 Το EURES Ρουμανίας βοηθά νέους που αναζητούν εργασία να βρουν θέσεις μαθητείας στη Γερμανία

EURES Στην 9η θέση της λίστας βρίσκεται το άρθρο σχετικά με τη συμμετοχή της Ρουμανίας στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για νέους της Γερμανίας.

8

Δανική εταιρεία προσλαμβάνει με επιτυχία υπαλλήλους μέσω του EURES

Στον αριθμό 8 βλέπουμε με ποιον τρόπο το EURES στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει στον τομέα των προσλήψεων η εταιρεία Blue Ocean Robotics, μια παγκοσμίως πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της ρομποτικής.

7

5 λόγοι για να εργαστεί κανείς σε μια νεοφυή επιχείρηση

Στη θέση 7 της λίστας μας βλέπουμε για ποιον λόγο η εργασία σε μια αυτοφυή επιχείρηση μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

6

 Το κουίζ #YourCareerMove ανοίγει τον δρόμο σε Γάλλο φοιτητή για να σταδιοδρομήσει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο εξωτερικό

Ο Florian, νικητής του κουίζ #YourCareerMove μοιράζεται τις ελπίδες του για το μέλλον στο άρθρο που βρίσκεται στην 6η θέση.

5

Οι κορυφαίες δεξιότητες ΤΠΕ που ζητούν οι εταιρείες σήμερα

Στην 5η θέση βρίσκεται ο κατάλογος δεξιοτήτων ΤΠΕ στις οποίες αξίζει να επενδύσει κανείς λίγο από τον χρόνο του.

4

6 συμβουλές για να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας στοMicrosoft Word

Στο άρθρο που βρίσκεται στην 4η θέση θα βρείτε 6 συμβουλές ώστε να καταστείτε αυθεντίες στο Microsoft Word.

3

10 τρόποι να ξεχωρίσετε στο LinkedIn

Ένα δημοφιλές θέμα που ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε εργασία– ο κατάλογός μας με τις καλύτερες συμβουλές που αφορούν το LinkedIn βρίσκεται στην 3η θέση.

2

Γίνε αφεντικό του εαυτού σου: Επιχειρηματικότητα και ΕΕ

Μόνο μία θέση κάτω από την κορυφή βρίσκεται το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την αυτοαπασχόληση.

1

Τα οφέλη της εργασίας στην Πορτογαλία – η περίπτωση της Βουλγαρίας

Και στην πρώτη θέση, δημοφιλέστερο άρθρο του 2018 αναδεικνύεται το άρθρο για τη συνεργασία ανάμεσα στο EURES Πορτογαλίας και το EURES Βουλγαρίας σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στον κλάδο της γεωργίας.

 

Αυτά ήταν τα 10 καλύτερα άρθρα του 2018. Ήταν 12 υπέροχοι μήνες! Φροντίστε, λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι για ακόμη πιο ενδιαφέροντα άρθρα από την κοινότητα του EURES το 2019!

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Διαβάστε περισσότερα:


Ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση

 

Drop’pin@EURES

 

Αναζητήστε σύμβουλο EURES


Συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις χώρες EURES


Βάση αναζήτησης εργασίας EURES


Υπηρεσίες EURES για τους εργοδότες

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων EURES


Προσεχείς διαδικτυακές εκδηλώσεις


Το EURES στο Facebook


Το EURES στο Twitter


Το EURES στο LinkedIn


Αποποίηση ευθύνης: Επισημαίνεται ότι τόσο το EURES όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.

20/12/2018

<< Επιστροφή στον κατάλογο επικαιρότητας
 
σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.