• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


EURES Γερμανίας: παρέχουμε στήριξη σε άτομα που αναζητούν εργασία και σε εργοδότες σε ολόκληρη τη χώρα και πέραν αυτής

Σκέφτεστε να μετακομίσετε στη Γερμανία και να αναζητήσετε εργασία; Ή μήπως είστε επιχειρηματίας με έδρα τη Γερμανία και η επιχείρησή σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από την πρόσληψη ορισμένων διεθνών υπαλλήλων; Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκετε, το EURES Γερμανίας είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

25/02/2020


8 συμβουλές για νέους επιχειρηματίες

Το να είναι κανείς επιχειρηματίας σημαίνει ότι είναι αφεντικό του εαυτού του, ότι παίρνει όλες τις αποφάσεις και ότι ασχολείται με κάτι το οποίο αγαπάει πολύ. Μπορεί όμως και να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταβάλει πολλή και σκληρή δουλειά, ειδικά κατά το ξεκίνημα της καριέρας του. Για να σας βοηθήσουμε, σας παραθέτουμε τις 8 καλύτερες συμβουλές μας για νέους επιχειρηματίες.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

19/02/2020


Φινλανδία: Μια χώρα με εκπληκτική φύση, πλούσιο πολιτισμό και συναρπαστικές ευκαιρίες απασχόλησης!

Σκεφτήκατε ποτέ να ζήσετε και να εργαστείτε στη Φινλανδία; Συναντήσαμε τη σύμβουλο τουEURES, Hannele Soirila, και ζητήσαμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει αυτή η πολύ όμορφη χώρα, για την υποστήριξη που παρέχει τοEURES αλλά και για την ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε πρόσφατα η ίδια και οι συνάδελφοί της για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν... «μαζί με φαντάσματα».

Διαβάστε τη συνέχεια >>

17/02/2020


Η έκθεση διερευνά την πραγματικότητα που επικρατεί στους χώρους εργασίας στην ΕΕ

Πώς είναι σήμερα οι χώροι εργασίας στην Ευρώπη; Τι κατάσταση επικρατεί όσον αφορά την ισότητα ευκαιριών; Υπάρχουν δίκαιες συνθήκες εργασίας; Όλα αυτά είναι ερωτήματα τα οποία επιδιώκει να διερευνήσει μια εντυπωσιακή διαδικτυακή έκθεση που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με ευρωπαίους καλλιτέχνες.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/02/2020


Πώς επηρεάζει ο τόπος γέννησής σας τον χώρο εργασίας σας;

Δεν μπορούμε να επιλέξουμε πού θα γεννηθούμε ούτε από ποιες χώρες κατάγονται οι γονείς μας. Είναι επομένως ενδιαφέρον να αναλογιστεί κανείς πώς αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη μελλοντική μας σταδιοδρομία. Η πιο πρόσφατη σύνοψη πολιτικής που εκπονήθηκε από τον Eurofound εξετάζει αυτό ακριβώς το ζήτημα.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/01/2020


University of Teramo career day shares the benefits of youth mobility


Supporting jobseekers to find careers in their country of choice


EURES helps Croatian university graduate build career abroad


‘Nursing in the Netherlands’ job fair puts cultural integration in the spotlight

2019 marks the 25th year since EURES first began matching jobseekers with job opportunities. To celebrate this landmark, a number of events are taking place across Europe.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

23/01/2020


Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.