Άρθρα επικαιρότητας


5 συμβουλές για τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας που ευημερεί

Τα άτομα που απασχολείτε αποτελούν την καρδιά της επιχείρησης ή του οργανισμού σας. Είτε απασχολείτε δύο είτε διακόσια άτομα, τα μέλη του προσωπικού σας είναι ο κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη της επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων σας. Παρότι είναι ενίοτε δύσκολο να βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ ικανοποίησης του προσωπικού και των αναγκών/απαιτήσεων της επιχείρησης –και δεν θα μπορέσετε ποτέ να τους ικανοποιείτε όλους και πάντα– συγκεντρώσαμε ορισμένες προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον εργασίας που ευημερεί…

Διαβάστε τη συνέχεια >>

19/09/2017


Το πρόγραμμα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» βοηθά έναν νεαρό Πολωνό να ακολουθήσει το όνειρό του στην Ιταλία!

Ο 25χρονος Πολωνός Maciej Słowikowski ζούσε και εργαζόταν ως αρχιμάγειρας σε πολυσύχναστο μπιστρό στην καρδιά του Λονδίνου, έως ότου εγγράφηκε, πριν από μερικούς μήνες, στο EURES και έκανε το πρώτο βήμα για να αλλάξει εντελώς τη ζωή του.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

14/09/2017


«Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES»: Τι αποκομίζουν οι νέοι;

Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES (YfEJ), που ξεκίνησε αρχικά το 2012 ως πιλοτικό έργο, είναι ένα στοχευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας που βοηθάει ταλαντούχους νέους από την ΕΕ που αναζητούν εργασία να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης σε επιχειρήσεις και φορείς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

13/09/2017


Το EURES Πολωνίας βοηθά 26 άτομα που αναζητούν εργασία να βρουν δουλειά στο εξωτερικό


«Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES»: Τι αποκομίζουν οι επιχειρήσεις και οι φορείς;

Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES (YfEJ), που ξεκίνησε αρχικά το 2012 ως πιλοτικό έργο, είναι ένα στοχευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας που βοηθάει επιχειρήσεις και φορείς να καλύψουν κενές θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένους τομείς με ταλαντούχους νέους από ολόκληρη την ΕΕ.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

07/09/2017


Μια αίτηση την κατάλληλη στιγμή χαρίζει σε Ελληνίδα ρεσεψιονίστ νέα θέση εργασίας στη Γερμανία


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/08/2017


Γαλλίδα ξεναγός ταξιδεύει στα νησιά της Πορτογαλίας χάρη στη συμμετοχή της σε επιγραμμική ημερίδα για την απασχόληση

Η επιγραμμική ημερίδα απασχόλησης Seize the Summer, η οποία εστιάζει στην εποχική εργασία, υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική για μια πορτογαλική τουριστική επιχείρηση και για μια Γαλλίδα που αναζητούσε εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/08/2017


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/07/2017


Είστε 35 ετών ή μεγαλύτεροι; Είστε άνεργοι; Δώστε ώθηση στην καριέρα σας με τη βοήθεια του Reactivate

Η εργασία στο εξωτερικό δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία εργασίας και διαβίωσης σε άλλη χώρα πριν μεταβούν στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας (ενδιάμεση περίοδος) ή στους προσφάτως αποφοιτήσαντες. Το πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ "Reactivate" έχει ως στόχο την υποστήριξη εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/07/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.