• Εκδηλώσεις

Άρθρα επικαιρότητας


From application to acceptance: Top tips for securing a job


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Working abroad: What’s in it for me?


Celebrating 25 years of success: EURES Denmark


Νεαρό ζευγάρι από τη Σλοβακία βρίσκει ευκαιρία στις Κάτω Χώρες

Παρέχοντας πρόσβαση σε θέσεις πρακτικής άσκησης, μαθητείας και πλήρους απασχόλησης σε ολόκληρη την Ευρώπη, το EURES βοηθά τους νέους να βρουν ευκαιρίες. Επειδή δυσκολεύονταν να βρουν εργασία μέσω διαδικτυακών γραφείων εύρεσης εργασίας, η Petra και ο Martin στράφηκαν για βοήθεια στο EURES.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/12/2019


Γαλλίδα επιστήμονας δεδομένων εγκαθίσταται στη Δανία χάρη στη βοήθεια του EURES

Η Aurelie Giraud πάντα ήθελε να ζήσει στη Σκανδιναβία, γι’ αυτό όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να μετακομίσει στη Δανία, την εκμεταλλεύτηκε. Μιλήσαμε με την Aurelie, καθώς και με τον Lars Rungø από τη Workindenmark, για να μάθουμε πώς το EURES τη στήριξε στη μετακίνηση αυτή.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/12/2019


Το EURES γίνεται 25 ετών!

Το 2019, το EURES γιορτάζει την 25η επέτειό του. Ωστόσο, για την επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων, χρειαζόμαστε την υποστήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/11/2019


Πώς να χειριστείτε την αρνητική κριτική στον χώρο εργασίας

Δεν είναι ποτέ εύκολο να δεχόμαστε κριτική στον χώρο εργασίας, ακόμα και αν είναι εποικοδομητική. Ωστόσο, ενώ αρχικά μπορεί να είναι δύσκολο να τη δεχτείτε, η κριτική τελικά θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπιση της κριτικής στην εργασία με εποικοδομητικό τρόπο.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

12/11/2019


Λογίστρια από τη Γαλλία ανακάλυψε μια νέα πρόκληση στις Κάτω Χώρες χάρη στην πρωτοβουλία «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES»

Έπειτα από έναν χρόνο παραμονής στη Μαδρίτη και έξι μήνες στη Νότια Αμερική, η Laurène Moulin απέκτησε ιδιαίτερη αγάπη για τα ταξίδια.Με τη βοήθεια της πρωτοβουλίας «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES», έβαλε πλώρη για μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό, αυτή τη φορά στις Κάτω Χώρες.Συνομιλήσαμε με την Laurène για να μάθουμε την ιστορία της.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

08/11/2019


6 συμβουλές για να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από τα προγράμματα πρακτικής άσκησης, πρακτικής εκπαίδευσης ή μαθητείας

Οι θέσεις εργασίας μικρής διάρκειας που συνδυάζουν την απασχόληση και την κατάρτιση στον χώρο εργασίας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για την είσοδο στον κόσμο της εργασίας. Μια επιτυχημένη πρακτική άσκηση, πρακτική εκπαίδευση ή μαθητεία μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην εύρεση της θέσης εργασίας που επιθυμείτε. Εδώ, σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/11/2019


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.