Άρθρα επικαιρότητας


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

02/08/2017


Γαλλίδα ξεναγός ταξιδεύει στα νησιά της Πορτογαλίας χάρη στη συμμετοχή της σε επιγραμμική ημερίδα για την απασχόληση

Η επιγραμμική ημερίδα απασχόλησης Seize the Summer, η οποία εστιάζει στην εποχική εργασία, υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική για μια πορτογαλική τουριστική επιχείρηση και για μια Γαλλίδα που αναζητούσε εργασία.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

01/08/2017


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

28/07/2017


Είστε 35 ετών ή μεγαλύτεροι; Είστε άνεργοι; Δώστε ώθηση στην καριέρα σας με τη βοήθεια του Reactivate

Η εργασία στο εξωτερικό δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία εργασίας και διαβίωσης σε άλλη χώρα πριν μεταβούν στο επόμενο στάδιο της επαγγελματικής τους πορείας (ενδιάμεση περίοδος) ή στους προσφάτως αποφοιτήσαντες. Το πρόγραμμα επαγγελματικής κινητικότητας της ΕΕ "Reactivate" έχει ως στόχο την υποστήριξη εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Γνωρίστε την ομάδα του EURES Ισπανίας!


300 ΜΜΕ βρίσκουν τους κατάλληλους συνεργάτες μέσω προγράμματος ανταλλαγής


Η διαδικασία προσλήψεων των ΜΚΟ: πώς να εντοπίσετε το κατάλληλο ταλέντο για την οργάνωσή σας!

Πολλοί άνθρωποι γοητεύονται από την ιδέα να εργαστούν σε μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ), με αποτέλεσμα κάθε διαθέσιμη θέση εργασίας να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Με τόσους πολλούς υποψήφιους εργαζόμενους, πώς μπορεί η δική σας ΜΚΟ να ανακαλύψει το κατάλληλο ταλέντο που θα δώσει ώθηση στην οργάνωσή σας;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

11/07/2017


Ένας Ισπανός με ειδίκευση στην ΤΠ κάνει νέο ξεκίνημα στη Γερμανία


ΜΚΟ: Τι, γιατί και πού;

Πιθανώς έχετε συναντήσει το αρκτικόλεξο «ΜΚΟ» στο Drop’pin@EURES, στο ίδιο το EURES και σε διάφορους άλλους δικτυακούς τόπους που σχετίζονται με την απασχόληση. Αλλά τι είναι οι ΜΚΟ, για ποιους λόγους θα θέλατε να εργαστείτε για μια ΜΚΟ και που μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτές;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

04/07/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.