Άρθρα επικαιρότητας


Τα οφέλη της εργασίας στην Πορτογαλία – η περίπτωση της Βουλγαρίας


Why taking good care of your company Facebook page is a good investment

Make Facebook into the good old fashion store counter, and create loyalty for your brand with small budgets and lots of creativity.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

05/01/2018


Πώς το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης βοηθά άτομα που αναζητούν εργασία να εξελιχθούν επαγγελματικά


Νέο έτος, νέα δουλειά σε άλλη χώρα!

Έχετε θέσει τους στόχους σας για το νέο έτος; Τι θα λέγατε για μια νέα δουλειά σε άλλη χώρα; Γιατί να μην είναι το 2018 η χρονιά που θα αλλάξει τη ζωή σας;

Διαβάστε τη συνέχεια >>

26/12/2017


Actiris International: μια εξειδικευμένη υπηρεσία που βοηθά εργοδότες με έδρα στο εξωτερικό να πραγματοποιούν προσλήψεις στις Βρυξέλλες

Το διεθνές τμήμα της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης των Βρυξελλών διευκολύνει τους ευρωπαίους εργοδότες να προσλαμβάνουν τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

21/12/2017


7 Chrome extensions every worker bee needs

Sven Dahlin has written an e-book about effectiveness in Microsoft Excel, held webinars and works for Tradera Rabattkoder in Sweden. As a person focused on efficiency, we thought we’d ask him what Chrome extensions he’d recommend to boost productiveness at work.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

19/12/2017


5 συμβουλές για αποδοτική εργασία

Η αποδοτική εργασία έχει πολλαπλά οφέλη. Όχι μόνο θα εντυπωσιάσετε σιωπηλά τον προϊστάμενο και τους συναδέλφους σας, αλλά μπορεί και να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με καθήκοντα που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Το καλύτερο είναι ότι η αποδοτική εργασία θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος και θα αυξήσει την εμπιστοσύνη που έχετε στις ικανότητές σας!

Διαβάστε τη συνέχεια >>

15/12/2017


Γίνε αφεντικό του εαυτού σου: η αυτοαπασχόληση κερδίζει έδαφος

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εγκαταλείπουν την παραδοσιακή σχέση εργοδότη-υπαλλήλου και επιλέγουν την εργασία με σύμβαση έργου για διάφορους πελάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

14/12/2017


5 λόγοι για να εργαστεί κανείς σε μια νεοφυή επιχείρηση

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κίνα, ο προϊστάμενος διαχείρισης λογαριασμών Håvard Stjernen (29) απέρριψε μια προσφορά εργασίας στη Νορβηγία και, αντ’ αυτού, επέλεξε να εργαστεί σε μια γερμανική νεοφυή επιχείρηση. Στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

06/12/2017


Πώς οι κανόνες της ΕΕ προστατεύουν τις συντάξεις σας

Είτε μόλις ξεκινάτε την πρώτη σας περιπέτεια μέσω του EURES είτε πλησιάζετε στη σύνταξη έπειτα από σταδιοδρομία δεκαετιών σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να σας φαίνεται λίγο τρομακτικό να βάλετε σε μια τάξη τις συνταξιοδοτικές παροχές που δικαιούστε. Όμως, χάρη στην νομοθεσία της ΕΕ, η διεκδίκηση σύνταξης από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς είναι και απλή και δίκαιη.

Διαβάστε τη συνέχεια >>

30/11/2017


σημείωση

Τα άρθρα με τον τίτλο «Εστίαση...» αποσκοπούν να παράσχουν στους χρήστες της διαδικτυακής πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τον διάλογο. Δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.