• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

EU lancerer et nyt program for at støtte europæiske SMV'er


Fem fortællinger fra Reactivate-fotokonkurrencen, der vil inspirere dig

Siden lanceringen i 2016 har Reactivate-initiativet hjulpet over 750 personer med at finde et job eller en praktikantstilling i EU. For at sætte ansigt på statistikkerne annoncerede Reactivate-teamet før pandemiudbruddet en fotokonkurrence, hvor deltagerne blev opfordret til at dele deres erfaringer fra jobmobilitetsordningen.

Læs mere >>

12/03/2021


Hjælp fra Eures til at finde beskæftigelse i Irland: To finners historier


Fire tips til at skrive et CV, når man mangler erhvervserfaring


Tips til at finde job i udlandet, mens covid-19 -restriktionerne stadig er gældende


Sådan flytter du sikkert efter et arbejde under covid-19


Fem ting at huske på som rejsende i en covid-19-tid


Så er den her — den nye Europass-platform. Det er nu lettere end nogensinde før at kommunikere dine kompetencer og kvalifikationer og din erhvervserfaring videre

I over ti år har Europass hjulpet millioner af europæere med at oprette deres CV'er og præsentere deres erhvervserfaring for potentielle arbejdsgivere. Den 1. juli lancerede Europa-Kommissionen den nye og forbedrede Europass-platform. Den tilbyder jobsøgende, lærende og arbejdstagere en række nyttige værktøjer til at hjælpe dem gennem hvert trin i deres karriere- og læringsforløb.

Læs mere >>

24/07/2020


Tænker du på at rejse (sikkert) til et andet EU-land? Med vores nye interaktive værktøj ved du, hvad du skal vide


University of Teramo career day shares the benefits of youth mobility

EURES recently teamed up with the PES of Italy’s Abruzzo region to host a career day at the University of Teramo. The event took place on 7 November, and was aimed at students and graduates.

Læs mere >>

24/01/2020


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.