• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Eures Tyskland lancerer webside for sæsonarbejdere


Fem ting, som virksomhederne gjorde under pandemien, og som er her for at blive


Ny aftale beskytter EU-borgere i Det Forenede Kongerige og omvendt


Kampagnen "sæsonarbejde med Eures" skydes i gang


Fire tips til at tage imod medarbejderne igen på en arbejdsplads efter covid-19


EU lancerer et nyt program for at støtte europæiske SMV'er


Fire jobsektorer, som er meget efterspurgte som følge af covid-19-pandemien

Covid-19-pandemien har skabt alvorlige problemer og har i høj grad påvirket arbejdsmarkedet. Mens krisen har haft negative konsekvenser for visse sektorer, har den betydet fremgang for mange andre. Se vores top-4 over jobsektorer, som er meget efterspurgte som følge af pandemien.

Læs mere >>

19/02/2021


Fremtidens arbejdsmarked: Undervisere

Kvalifikationsprognosen fra Cedefop giver os en idé om, hvordan arbejdsmarkedet kan tænkes at se ud om 10 år, ved at forudsige tendenserne inden for beskæftigelsen. I denne artikelserie ser vi på de mulige udfordringer og ændringer, som visse erhverv vil stå over for i tiden frem til 2030.

Læs mere >>

29/01/2021


Min Eureshistorie: Pedro Miguel

Som en del af festlighederne i forbindelse med Eures' 25-års fødselsdag blev de jobsøgende brugere opfordret til at dele deres Eureshistorier og til gengæld vinde nogle rigtig gode priser. I de næste par måneder vil vi præsentere vinderne og deres erfaringer.

Læs mere >>

15/01/2021


Min Eureshistorie: Edvinas Ulinskas


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.