• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Det er aldrig for sent at omskole sig og arbejde i udlandet — Eddy Bombokos historie


Drøm stort med Eures: Gaëlle Delvaux' historie


Job i udlandet under en pandemi: Historien om en belgisk kok i Finland


Leder du efter et job i udlandet under en pandemi? Amandines erfaringer viser, at det er muligt

Amandine havde altid gerne villet arbejde i udlandet. I begyndelsen af 2020 påbegyndte den belgiske jobsøgende et praktikophold i Madrid i Spanien, men kort tid efter betød covid-19-pandemien, at hun måtte vende hjem. På trods af dette forsøgte Amandine igen og fandt en ny jobmulighed i Valencia.

Læs mere >>

26/04/2021


Pleje af ældre i Tyskland: Sara og Aitors historie

Ligesom mange lande i EU har Tyskland længe oplevet mangel på kvalificeret arbejdskraft til ældreplejen. Eures Tyskland besluttede at løse dette problem ved at iværksætte et projekt, der kombinerer arbejde og erhvervsuddannelse i ældreplejesektoren. Sara og Aitor var to af deltagerne.

Læs mere >>

12/04/2021


Fem fortællinger fra Reactivate-fotokonkurrencen, der vil inspirere dig

Siden lanceringen i 2016 har Reactivate-initiativet hjulpet over 750 personer med at finde et job eller en praktikantstilling i EU. For at sætte ansigt på statistikkerne annoncerede Reactivate-teamet før pandemiudbruddet en fotokonkurrence, hvor deltagerne blev opfordret til at dele deres erfaringer fra jobmobilitetsordningen.

Læs mere >>

12/03/2021


Hjælp fra Eures til at finde beskæftigelse i Irland: To finners historier


Alessandria finder en karriere som omsorgsmedarbejder i Tyskland

Takket være et fælles initiativ fra Eures og to tyske arbejdsgivere har flere europæiske jobsøgende fået tilbudt mulighed for oplæring som omsorgsmedarbejdere inden for særlige behov i Bayern. Én af dem, Alessandria Grossi, fortæller os sin historie.

Læs mere >>

13/11/2020


Eures hjælper Pere med at påbegynde en ny karriere i udlandet


"Det bedste valg": Giorgio gør sig tanker om sin oplevelse med Eures

Giorgio Cover, der er elektronikingeniør, flyttede fra Italien til Nederlandene i 2014 efter at have fundet et job på Euresportalen. Flere år senere er Giorgio stadig glad for at arbejde i Nederlandene. Vi kontaktede Giorgio for at høre, hvilke tanker han gør sig om sin oplevelse.

Læs mere >>

02/10/2020


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.