• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Fem fortællinger fra Reactivate-fotokonkurrencen, der vil inspirere dig

Siden lanceringen i 2016 har Reactivate-initiativet hjulpet over 750 personer med at finde et job eller en praktikantstilling i EU. For at sætte ansigt på statistikkerne annoncerede Reactivate-teamet før pandemiudbruddet en fotokonkurrence, hvor deltagerne blev opfordret til at dele deres erfaringer fra jobmobilitetsordningen.

Læs mere >>

12/03/2021


Hjælp fra Eures til at finde beskæftigelse i Irland: To finners historier


Fremtidens arbejdsmarked: Undervisere

Kvalifikationsprognosen fra Cedefop giver os en idé om, hvordan arbejdsmarkedet kan tænkes at se ud om 10 år, ved at forudsige tendenserne inden for beskæftigelsen. I denne artikelserie ser vi på de mulige udfordringer og ændringer, som visse erhverv vil stå over for i tiden frem til 2030.

Læs mere >>

29/01/2021


Seks fordele ved at have ansatte, der arbejder hjemmefra


Topprioriteter for arbejdsgiverne i verden efter covid-19


Så er den her — den nye Europass-platform. Det er nu lettere end nogensinde før at kommunikere dine kompetencer og kvalifikationer og din erhvervserfaring videre

I over ti år har Europass hjulpet millioner af europæere med at oprette deres CV'er og præsentere deres erhvervserfaring for potentielle arbejdsgivere. Den 1. juli lancerede Europa-Kommissionen den nye og forbedrede Europass-platform. Den tilbyder jobsøgende, lærende og arbejdstagere en række nyttige værktøjer til at hjælpe dem gennem hvert trin i deres karriere- og læringsforløb.

Læs mere >>

24/07/2020


Otte uundværlige færdigheder i en post-covid-19-verden


Hvordan virksomhederne tilpasser sig krisen og forbereder sig på tiden efter covid-19


10 tips til at gennemføre et vellykket virtuelt møde


Eures Tyskland: Støtte til jobsøgende og arbejdsgivere i og udenfor Tyskland


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.