• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Fem vigtige spørgsmål til din covid-19-spørgeundersøgelse

Efterhånden som arbejdspladserne åbner op efter covid-19-pandemien, er det et godt tidspunkt til at få et indtryk af, hvordan dine medarbejdere har det med at vende tilbage til arbejdet. For at få indsigt i deres holdninger og gøre klar til at genåbne, så overvej at bruge vores fem vigtige spørgsmål i din spørgeundersøgelse om at vende tilbage til arbejde.

Læs mere >>

24/08/2021


EU lancerer et nyt program for at støtte europæiske SMV'er


Fire ting, du bør vide om sæsonarbejde i 2021


Fem fortællinger fra Reactivate-fotokonkurrencen, der vil inspirere dig

Siden lanceringen i 2016 har Reactivate-initiativet hjulpet over 750 personer med at finde et job eller en praktikantstilling i EU. For at sætte ansigt på statistikkerne annoncerede Reactivate-teamet før pandemiudbruddet en fotokonkurrence, hvor deltagerne blev opfordret til at dele deres erfaringer fra jobmobilitetsordningen.

Læs mere >>

12/03/2021


Fire tips til at skrive et CV, når man mangler erhvervserfaring


Sådan kan arbejdsgivere håndtere den skæve kønsfordeling i kølvandet på covid-19


Fire jobsektorer, som er meget efterspurgte som følge af covid-19-pandemien

Covid-19-pandemien har skabt alvorlige problemer og har i høj grad påvirket arbejdsmarkedet. Mens krisen har haft negative konsekvenser for visse sektorer, har den betydet fremgang for mange andre. Se vores top-4 over jobsektorer, som er meget efterspurgte som følge af pandemien.

Læs mere >>

19/02/2021


Fremtidens arbejdsmarked: Undervisere

Kvalifikationsprognosen fra Cedefop giver os en idé om, hvordan arbejdsmarkedet kan tænkes at se ud om 10 år, ved at forudsige tendenserne inden for beskæftigelsen. I denne artikelserie ser vi på de mulige udfordringer og ændringer, som visse erhverv vil stå over for i tiden frem til 2030.

Læs mere >>

29/01/2021


5 tips til en sund balance mellem arbejde og privatliv i en vinter med covid-19-restriktioner


Min Eureshistorie: Pedro Miguel

Som en del af festlighederne i forbindelse med Eures' 25-års fødselsdag blev de jobsøgende brugere opfordret til at dele deres Eureshistorier og til gengæld vinde nogle rigtig gode priser. I de næste par måneder vil vi præsentere vinderne og deres erfaringer.

Læs mere >>

15/01/2021


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.